starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 13 Kasım 2020 #11 Yamete Kudasai dedi: Tarama yap. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla...
Yamete Kudasai dedi: Tarama yap. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla...
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 13 Kasım 2020 #12 starplatinum dedi: Dün Comodo Antivirüs kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Bazı antivirüs programları kendi önerdiği arama motorlarını varsayılan yapabiliyor. Mesela McAfee yazılımı Yahoo! arama motorunu varsayılan yapıyor.
starplatinum dedi: Dün Comodo Antivirüs kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Bazı antivirüs programları kendi önerdiği arama motorlarını varsayılan yapabiliyor. Mesela McAfee yazılımı Yahoo! arama motorunu varsayılan yapıyor.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 13 Kasım 2020 #13 Küçükpazarlı dedi: Bazı antivirüs programları kendi önerdiği arama motorlarını varsayılan yapabiliyor. Mesela McAfee yazılımı Yahoo! arama motorunu varsayılan yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım, AdTrustMedia nedir?
Küçükpazarlı dedi: Bazı antivirüs programları kendi önerdiği arama motorlarını varsayılan yapabiliyor. Mesela McAfee yazılımı Yahoo! arama motorunu varsayılan yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım, AdTrustMedia nedir?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 13 Kasım 2020 #14 starplatinum dedi: Eki Görüntüle 736343 Genişletmek için tıkla... Dosyaların konumlarına bak senin kurduğun programlarda değilse kalıcı olarak sil de. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat.
starplatinum dedi: Eki Görüntüle 736343 Genişletmek için tıkla... Dosyaların konumlarına bak senin kurduğun programlarda değilse kalıcı olarak sil de. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 13 Kasım 2020 #15 starplatinum dedi: Anlamadığım, AdTrustMedia nedir? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında pek bilgim yok
starplatinum dedi: Anlamadığım, AdTrustMedia nedir? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında pek bilgim yok
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Kasım 2020 #16 starplatinum dedi: Benim haberim olmadan Google Chrome'un ana sayfası Yandex oldu ve bunu ben yapmadım. Eki Görüntüle 736322 Ne olduğunu çözemedim. Bu da var. Eki Görüntüle 736326 Adtrustmedia diye bilmediğim bir şey de eklenmiş. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından düzeltebilirsiniz sorun yok.
starplatinum dedi: Benim haberim olmadan Google Chrome'un ana sayfası Yandex oldu ve bunu ben yapmadım. Eki Görüntüle 736322 Ne olduğunu çözemedim. Bu da var. Eki Görüntüle 736326 Adtrustmedia diye bilmediğim bir şey de eklenmiş. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından düzeltebilirsiniz sorun yok.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 13 Kasım 2020 #17 Yamete Kudasai dedi: Dosyaların konumlarına bak senin kurduğun programlarda değilse kalıcı olarak sil de. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Düzeldi herhalde. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
Yamete Kudasai dedi: Dosyaların konumlarına bak senin kurduğun programlarda değilse kalıcı olarak sil de. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Düzeldi herhalde. Teşekkürler.