Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 10 Aralık 2023 #1 Yeni güncelleme ile gelen pencerelerin en başındaki sol üstteki ikonu nasıl kaldırabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 956,8 KB · Görüntüleme: 138
Çözüm Friedhelm 11 Aralık 2023 xRealdyHD dedi: Bende bulamadım yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome://flags/dan side panel bookmark bilmemne aklıma ne geliyorsa disabled yaptım şu anda yeni hali bu oldu Chrome'un bak istersen.
xRealdyHD dedi: Bende bulamadım yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome://flags/dan side panel bookmark bilmemne aklıma ne geliyorsa disabled yaptım şu anda yeni hali bu oldu Chrome'un bak istersen.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 Bende bulamadım yardımcı olacak var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 11 Aralık 2023 #3 xRealdyHD dedi: Bende bulamadım yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome://flags/dan side panel bookmark bilmemne aklıma ne geliyorsa disabled yaptım şu anda yeni hali bu oldu Chrome'un bak istersen. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 484,3 KB · Görüntüleme: 137 Artı 0 Eksi Çözüm
xRealdyHD dedi: Bende bulamadım yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome://flags/dan side panel bookmark bilmemne aklıma ne geliyorsa disabled yaptım şu anda yeni hali bu oldu Chrome'un bak istersen.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 Bende yaptım teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi