Çözüldü Chrome üzerinde arama yaparken ekranın sağında küçük bir pencere açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thelonelyisland

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Chrome ile herhangi bir kelimeyi/cümleyi seçip sağ tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran alıntısındaki gibi "..." için Google üzerinde arama yap seçeneğine tıkladığım zaman ekranın sağında küçük bir sekme açılıyor. Eskiden yeni bir sekme açılırdı. Şimdi böyle aynı ekran içinde başka bir sekme açılıyor. Bunu nasıl eski haline getirebilirim? Ayrı bir sekme olarak açılmasını istiyorum. Teşekkürler.

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi test ettim yeni sekme sayfasında açılıyor. Google genellikle böyle ayarları herkese sunar ve kapatmaya izin vermez. Sağ menüde arama zaten sağ tıktaki ayardan bağımsız bir şey. Yani böyle olmaması gerekiyor.

Bağlantıda çözüm var.

Konudan bağımsız:

Ekran görüntüsü almak için Windows 10/11 sunduğu ayar ya da Flameshot kullanmanız daha faydalı. Sadece sorunun olduğu yerin görselini Flameshot ile daha rahat alırsınız. Windows'un ekran görüntüsü alma sistemi bir tık angarya.

Bu arada ikinize de Adblock yerine uBlock Origin öneririm. Hem daha az kaynak tüketir hem de daha iyi reklam engeller. Adblock ve Adblock Plus'u kaldırıp kullanın.

Ayrıca Kaspersky uzantıdan bağımsız güvenliği işlem üzerinden sağlıyor. Yani uzantısına gerek yok. Onu da kaldırmanızı öneririm. Kaspersky kullanırken öyle kullanıyordum. Konu ile ne alakası var diyebilirsiniz. Faydalı bir şey olduğunda yardımcı olmadan duramıyorum kusura bakmayın.

Tavsiye ettiğim ayar konusuna da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ne saçma bir özellik kaç gündür sinir oldum. Çözüm için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı