Chrome yerine tarayıcı önerisi

Ublock origin kaldırıldı. Geçici süreliğine kullanmanın yolları var ama ilerde onu da kaldıracak Google. Yerleşik reklam engelleyicisi olan brave var iş görür. Ubo illa lazım diyorsan Firefox geç.

Microsoft Edge kullanabilirsiniz. Dediğiniz eklentileri kullanmadığım için bu konuda fikrim yok ancak.

Genel olarak Chrome ile uyumlu. Bu konuda işinizi görecektir.
Edge eskiden yavaş diyorlardı hala öylemi?

Hangi tabanlı ve tarayıcıda ozellikle bulunmasını istedigin ozellikler nelerdir?
Taban bilmiyorum ben ilk mesajımdaki özellikleri istiyorum.

Tampermonkey yok.

Ublock origin kaldırıldı. Geçici süreliğine kullanmanın yolları var ama ilerde onu da kaldıracak Google. Yerleşik reklam engelleyicisi olan brave var iş görür. Ubo illa lazım diyorsan Firefox geç.
U block diğer tarayıcılarda çalışıyor diyorlardı. Brave arayüzü çok karmaşık daha sade bir hale getirilebiliyor mu?

U block diğer tarayıcılarda çalışıyor diyorlardı. Brave arayüzü çok karmaşık daha sade bir hale getirilebiliyor mu?
Edge, brave, vivaldi, opera bunlar chromium tabanlı olduğu için hepsi etkilenecek. Brave ve opera ublock origin desteğini sürdüreceğiz dese de ne kadar surdurecekler belirsiz. Ublock origin için en garanti yol firefox kullanmak. Brave arayüzü sade hale getirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı