Chrome yerine tarayıcı önerisi

Opera GX bayağı beğendim ben kendi bilgisayırımı alabilirsim Opera GX kullanacağım zaten
Valla anlamadım.

Hayır getirilmiyor. Bayağı bayağı denemiştim zamanında fakat yok kalıyor öyle maalesef. Fakat alışmayı göz ardı edebilirsiniz çünkü piyasadaki sayılı düzgün tarayıcılardan.
Ekranın yarısını kaplıyor ve aşırı rahatsız ediyor ama bakacağım teşekkürler.

Sonuç olarak şu anlık Edge'yi deneyip sonra Brave ve FireFox deneyip hangisinde rahat hissedersem ona geçeceğim herkese teşekkürler.

Vallahi anlamadım.

Sonuç olarak şu anlık Edge'yi deneyip sonra Brave ve Firefox deneyip hangisinde rahat hissedersem ona geçeceğim.

Şu anda Google kullanıyorum çünkü bilgisayar abimin Opera indirtmiyor eğer kendi bilgisayarım olsaydı Opera kullanırıdım demek istedim. Firefox'da güzel bu arada ona da bakın derim.

Vallahi anlamadım.

Sonuç olarak şu anlık Edge'yi deneyip sonra Brave ve Firefox deneyip hangisinde rahat hissedersem ona geçeceğim herkese teşekkürler.

Firefox beğenirseniz o daha güzel olur. Ama herkesinde içine sinmiyor. User CSS özelliği var istediğiniz temayı yapabiliyorsunuz öyle bir artısı var. Örnek: FirefoxCSS Store , FirefoxCSS Store gibi gibi. hangisi içinize siniyorsa ona geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı