Hocam silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ayrıca olmazsa Revo Uninstaller ile zorla kaldırmayı deneyin.Şu an ayarlar kısmına dahi giremiyorum.
Chrome'da ne açarsam açayım yüklenmeye başlıyor ve açılmıyor. Şu an Opera GX'den giriyorum bunda öyle bir sorun yok.
Şu an ayarlar kısmına dahi giremiyorum.Hocam güvenlik duvarından kontrol edin. Ayrıca antivirüslere falan da bakın. Olmazsa aşağıya Google'ın Chrome sıfırlama rehberini bıraktım. Oradan sıfırlayabilirsiniz.
Chrome ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlama - Google Chrome Yardım
Chrome'daki tarayıcı ayarlarınızı istediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz uygulamalar veya uzantılar sizin bilginiz dışında ayarlarınızı değiştirdiyse, ayarlarınızısupport.google.com
Hocam silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ayrıca olmazsa Revo Uninstaller ile zorla kaldırmayı deneyin.Şu an ayarlar kısmına dahi giremiyorum.
Şu an ayarlar kısmına dahi giremiyorum.
Hocam virüs bulaşmış olsa daha kötü şeyler olur. @Eagle_Paw Hocam isterseniz yine de ihtimallere karşı Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.Evet virüs bulaşmış.
Daha 1 saat öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Herhangi bir yükleme de yapmadım internet üzerinden. En son yüklediği şey Titanfall 2 Türkçe yama dosyasıydı. Onu da 1 hafta önce indirdim.Evet virüs bulaşmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.