arthurmorgannnn Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 23 18 Eylül 2023 #1 Chrome'da birçok siteye girerken falanca site bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı. Diye hata alıyorum ayrıyeten RDR2'ye girerken de aktivasyon gerekli diye hata alıyorum bağlantısı var mıdır nasıl çözerim?
Chrome'da birçok siteye girerken falanca site bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı. Diye hata alıyorum ayrıyeten RDR2'ye girerken de aktivasyon gerekli diye hata alıyorum bağlantısı var mıdır nasıl çözerim?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 18 Eylül 2023 #2 Chrome güncel mi? Edge ile girince aynı şeyi yapıyor mu?
arthurmorgannnn Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 23 18 Eylül 2023 #3 553974 dedi: Chrome güncel mi? Edge ile girince aynı şeyi yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Edge ile denedim olmadı ve hiçbir VPN indirme sitesine giremediğimi fark ettim diğer genel sitelere girebilirken VPN sitelerinde aynı hatayı alıyorum.
553974 dedi: Chrome güncel mi? Edge ile girince aynı şeyi yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Edge ile denedim olmadı ve hiçbir VPN indirme sitesine giremediğimi fark ettim diğer genel sitelere girebilirken VPN sitelerinde aynı hatayı alıyorum.