edecraa Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 12 14 Ağustos 2025 #1 Üstteki Microsoft Edge iken alttaki Google Chrome ve videolar çok kalitesiz acaba çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.711 Çözümler 29 Yer İstanbul 14 Ağustos 2025 #2 edecraa dedi: Üstteki Microsoft Edge iken alttaki Google Chrome ve videolar çok kalitesiz acaba çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2556007 Eki Görüntüle 2556008 Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge de video kalitesi arttırma özelliği var o özellik açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
edecraa dedi: Üstteki Microsoft Edge iken alttaki Google Chrome ve videolar çok kalitesiz acaba çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2556007 Eki Görüntüle 2556008 Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge de video kalitesi arttırma özelliği var o özellik açık olabilir mi?
KS KS edecraa Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 12 14 Ağustos 2025 #3 Arda Keçeci dedi: Microsoft Edge de video kalitesi arttırma özelliği var o özellik açık olabilir mi?Eki Görüntüle 2556059 Genişletmek için tıkla... Dostum açık olsada olmasada chrome'dan bin kat daha kaliteli kapalıda denedim. Artı 0 Eksi
Arda Keçeci dedi: Microsoft Edge de video kalitesi arttırma özelliği var o özellik açık olabilir mi?Eki Görüntüle 2556059 Genişletmek için tıkla... Dostum açık olsada olmasada chrome'dan bin kat daha kaliteli kapalıda denedim.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.711 Çözümler 29 Yer İstanbul 14 Ağustos 2025 #4 edecraa dedi: Dostum açık olsa da olmasa da Chrome'dan bin kat daha kaliteli kapalıda denedim. Genişletmek için tıkla... Kalite seçeneği otomatikte olmasın dikkat et. Ayrıca donanım hızlandırmayı kapa/aç yapıp test eder misin? Artı 0 Eksi
edecraa dedi: Dostum açık olsa da olmasa da Chrome'dan bin kat daha kaliteli kapalıda denedim. Genişletmek için tıkla... Kalite seçeneği otomatikte olmasın dikkat et. Ayrıca donanım hızlandırmayı kapa/aç yapıp test eder misin?
KS KS edecraa Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 12 14 Ağustos 2025 #5 Arda Keçeci dedi: Kalite seçeneği otomatikte olmasın dikkat et. Ayrıca donanım hızlandırmayı kapa/aç yapıp test eder misin? Genişletmek için tıkla... Kalite seçeneğini hep en kaliteli seçiyorum donanım hızlandırma kapalı sistemi yeni topladım zevk bırakmadı video izletmeye. Artı 0 Eksi
Arda Keçeci dedi: Kalite seçeneği otomatikte olmasın dikkat et. Ayrıca donanım hızlandırmayı kapa/aç yapıp test eder misin? Genişletmek için tıkla... Kalite seçeneğini hep en kaliteli seçiyorum donanım hızlandırma kapalı sistemi yeni topladım zevk bırakmadı video izletmeye.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.711 Çözümler 29 Yer İstanbul 15 Ağustos 2025 #6 edecraa dedi: Kalite seçeneğini hep en kaliteli seçiyorum donanım hızlandırma kapalı sistemi yeni topladım zevk bırakmadı video izletmeye. Genişletmek için tıkla... Hocam bir Brave, Vivaldi, floorp gibi tarayıcıları teneyebilirsiniz bence onlarda olacağını sanmıyorum. Chrome'un codecleri ile ilgilidir muhtemelen. Artı 0 Eksi
edecraa dedi: Kalite seçeneğini hep en kaliteli seçiyorum donanım hızlandırma kapalı sistemi yeni topladım zevk bırakmadı video izletmeye. Genişletmek için tıkla... Hocam bir Brave, Vivaldi, floorp gibi tarayıcıları teneyebilirsiniz bence onlarda olacağını sanmıyorum. Chrome'un codecleri ile ilgilidir muhtemelen.
KS KS edecraa Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 12 15 Ağustos 2025 #7 Arda Keçeci dedi: Hocam bir Brave, Vivaldi, floorp gibi tarayıcıları teneyebilirsiniz bence onlarda olacağını sanmıyorum. Chrome'un codecleri ile ilgilidir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Sağ olun Artı 0 Eksi
Arda Keçeci dedi: Hocam bir Brave, Vivaldi, floorp gibi tarayıcıları teneyebilirsiniz bence onlarda olacağını sanmıyorum. Chrome'un codecleri ile ilgilidir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Sağ olun