Chrome'da yazan "Tarayıcınız, kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir" nasıl kaldırılır?

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma format attım Chrome'da böyle bir yazı yoktu. Akşam saatlerinde bu yazı geldi. Galiba Kaspersky kurunca geldi bu yazı. Format atmadan önce de bu yazı çıkıyordu ve o zamanda Kaspersky'dan sonra gelmişti bu. Çok önemli bir yazı mı ve kaldırılabiliyorsa nasıl kaldırabilirim?

Dışarıdan bir yazılım Grup İlkesi Düzenleyicisi yardımıyla Chrome'un ayarlarına müdahale ediyorsa bu uyarıyla karşılaşırsınız. Buradaki yazılım da Kaspersky büyük ihtimalle.

Christitustech, o&o shutup10 gibi yazılımlarla performans ayarı yaptığımda bana da bu uyarı gelmişti. @The Shorekeeper'ın dediği gibi tarayıcı ayarlarına da müdahale ediyormuş bunlar.

Antivirüs yazılımı kullanmak bu devirde aşırı boş iş, sil geç.

Uzun zamandır (3-4 sene) kullanmıyorum gerek de olmadı hiç ama dedim kurulu olsun bilgisayarı çok yormuyor.

Dışarıdan bir yazılım Grup İlkesi Düzenleyicisi yardımıyla Chrome'un ayarlarına müdahale ediyorsa bu uyarıyla karşılaşırsınız. Buradaki yazılım da Kaspersky büyük ihtimalle.

Bir zararı olur mu bu yazının olmasının. Çünkü bazı virüslerden dolayı da bunu yazıyormuş galiba. Bizde ki virüs değil ama ileride bir sıkıntı çıkartır mı?

Bi sikinti çikmaz ama bazi ayarlara erisemeyebilirsiniz.

Bir sıkıntı çikmaz ama bazi ayarlara erisemeyebilirsiniz.

Ayarlarla uğraşmıyorum pek. YouTube Twitch başka bir şey yok o zaman kalsın böyle Bir dahaki format attığımda Kaspersky kurmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…