Çiçek sepeti - Buycep Satıcısı iade kabul etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ForAnAngeL

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
24 Şubat 2012
Mesajlar
6.465
Makaleler
30
Çözümler
70
Yer
Hell
Satın aldığımız iPhone 7 Plus 128 GB (kozmetik hasarsız) telefon gelince kamera kısmında deformeler vardı. İade edince reddedildi satıcı tarafından ve geri gönderildi. 1 haftadır Çiçek sepeti ve satıcı ile iletişim halindeyiz. Ürün bilgileri ile gönderilen ürün tamamen uyuşmuyor. Kozmetik hasarsız gelecekti bir de.

Satıcı değişim istiyor ama artık güvenimiz kalmadı ve para iadesi istediğimizi belirttik. Satıcı da o ürünü bir daha satamayacağını söyledi. Garip bi şekilde bize satabiliyorsa yine satabilir☺️ Daha yeni 1 aylık sıfır iPhone 13 arızalı çıkınca 1 günde para iadesi aldım Trendyol’dan.

Bugün son kez Çiçek Sepetini arayıp konuştum. Artık sıkıldığım için bu kez sert konuştum ve ardından hakem heyetine başvurdum. Daha Çiçek sepeti geri aradı. Satıcı değişim yapmak istiyormuş fakat biz para iadesi istiyoruz. Çiçek sepeti bu konuda mağduriyet yaşanmaması için aksiyon alacaklarını belirttiler. Bakalım zamanla göreceğiz. Bu satıcıdan herhangi bir platform üzerinden alışveriş yapmanızı önermiyorum. Aşağıya resim ve hakem heyetine yazdığım yazıyı bırakıyorum. Gelişmeleri yazarım.


Çiçeksepeti üzerinden 272095717 sipariş numaralı iPhone 7 plus 128 GB(12 ay Buycep garantili kozmetik hatasız) telefon elimize geçtiğinde üründe kutu açılımı sonrası kozmetik kusurlar tespit ettik. Ürünün arka kamera kısmında deformeler mevcut. Çiçek sepeti üzerinden iade talebimiz satıcı tarafından red edilerek tarafımıza tekrar aynı ürün gönderildi..Satıcı ürün açıklamasında yazan kusursuz, kozmetik hasarsız sıfırdan farksız ürün yazmasına rağmen para iadesi yapmayı red ediyor. Ürün bilgileriyle tamamen uyuşmuyor. Talebimiz para iadesinin tarafımıza yapılmasıdır.

23824EC4-5B64-4AF0-A11F-E5D3002E0EAD.jpeg
 
Elektronik için güvenilir yer çemberi daralıyor artık fiyatlar yüzünden insanlar neler yapacağını şaşırdı bu da direkt tüketiciyi yoruyor.
 
Satın aldığımız iPhone 7 Plus 128 GB (kozmetik hasarsız) telefon gelince kamera kısmında deformeler vardı. İade edince reddedildi satıcı tarafından ve geri gönderildi. 1 haftadır çiçek sepeti ve satıcı ile iletişim halindeyiz. Ürün bilgileri ile gönderilen ürün tamamen uyuşmuyor. Kozmetik hasarsız gelecekti bir de.

Satıcı değişim istiyor ama artık güvenimiz kalmadı ve para iadesi istediğimizi belirttik. Satıcı da o ürünü bir daha satamayacağını söyledi. Garip bir şekilde bize satabiliyorsa yine satabilir☺️ daha yeni 1 aylık sıfır iPhone 13 arızalı çıkınca 1 günde para iadesi aldım Trendyol'dan.

Bugün son kez çiçek sepetini arayıp konuştum. Artık sıkıldığım için bu kez sert konuştum ve ardından hakem heyetine başvurdum. Daha çiçek sepeti geri aradı. Satıcı değişim yapmak istiyormuş fakat biz para iadesi istiyoruz. Çiçek sepeti bu konuda mağduriyet yaşanmaması için aksiyon alacaklarını belirttiler. Bakalım zamanla göreceğiz. Bu satıcıdan herhangi bir platform üzerinden alışveriş yapmanızı önermiyorum. Aşağıya resim ve hakem heyetine yazdığım yazıyı bırakıyorum. Gelişmeleri yazarım.

Eki Görüntüle 1395318

Cihaz ikinci elmi peki?
 
Evet. Yenilenmiş sıfır ayarında, pili değişmiş ve kozmetik kusursuz yazıyordu ürün bilgilerinde. @zeki1981
 
Vallahi bırak çiçek sepetini ben aşırı bilindik sitelerden alışveriş yaparken bile satıcıya bakıyorum. Özellikle sitenin kendi satıcılarından alıyorum. Ucuz etin yahnisi mevzusu oluyor yoksa.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı