Cici Bebe Kilo Aldırır Mı?

Hem spor yapıp, hem düzgün beslenmelisin. Ev yemeklerini de seçmeden sık sık yersen zaten kilo alırsın :) Ama metabolizman hızlıysa belli yaşta zor oluyor kilo almak

Arkadaşlar kilom yaşıma göre alt sınırlarda olduğu için kilo almak istiyorum. O yüzden evde nasıl kilo alabilirim? Cici bebe kilo aldırıyor diyorlar doğru mu? Kilo alıp spora başlayacağım o yüzden nasıl kilo alabilirim?
Yaş/boy/kilo bilgisi verir misiniz?

Arkadaşlar kilom yaşıma göre alt sınırlarda olduğu için kilo almak istiyorum. O yüzden evde nasıl kilo alabilirim? Cici bebe kilo aldırıyor diyorlar doğru mu? Kilo alıp spora başlayacağım o yüzden nasıl kilo alabilirim?
Malesef bilmediğimiz halde birilerini yönlendirme konusunda üstümüze yok. Sana fazla ye diyende olmuştur. Akşamları yiyip yat diyende. Düzenli beslenme olmadıktan sonra kilo alman neredeyse imkansız. Diyetisyene git sana verdiği listede bol bol yeşillik olucaktır. Önce vücudun dengelenmesi lazımki sonra kilo alasın. Kilo almak,vermek gibi değildir. Kilo vermek etkisini daha erken gösterir. O yüzden sabırlı olucaksın önce 1 ay düzenli besleniceksin sonra spora yazılıcaksın sporda yorulunca daha çok yiyeceksin.

Kiloyu Cici Bebe değil, yediklerin aldırır. Günlük olarak alman gereken kaloriden fazla kalori alırsan yavaş yavaş kilo almaya başlarsın. Üstelik bunu; Salata, tavuk, balık, kırmızı et, yulaf, peynir çeşitleri, süt, kuruyemiş, meyveler gibi gibi besinleri tüketerek ve bolca su tüketerek yaparsan, sadece kilo almış değil, sağlıklı olarak kilo almış olursun.

Kusura bakmayın konuyu açarken boyumu, kilomu ve yaşımı belirtmediğim için. 15 yaşındayım, boyum 167 kilom ise 51. Ben zaten çok fazla kilo almak değil 5-6 kg kilo almak istiyorum. Önceden az yiyordum fakat son bir senedir daha iyi yemeye başladım ona rağmen kilomda fazla artış olmadı metabolizmam hızlı olduğundan yediklerimi yakıyor ve kilo alamıyorum bence. O yüzden cici bebeyi tercih ettim kilo almak konusunda. Yemeklerin çoğunu yerim seçmem. Spora biraz daha kilo aldıktan sonra gitmeyi düşünüyorum zaten spora gitmeye zamanımda olmuyor orası ayrı bir mesele.

Kahvaltında peynirini sütünü yumurtanı (sarısıyla) bolca ye. Öğlen ve akşam da bulgur pilavıyla (pirinç de yenilebilir ama bulgur daha etkili) tavuk ye. Yanında ayran falan içebilirsin. Sporunu da düzenli olarak yap kilo alırsın.

Cici bebe ara öğün olarak haftada 1-2 defa tüketilebilir onun dışında yağlanma yapabilir. Ara öğün olarak kuruyemiş ve bol bol da meyveni yersen hem sağlıklı hem yağsız bir şekilde kilo alır büyürsün.

Biraz spora alıştıktan sonra gainer da alınabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı