Ciddi bir virüs yedim ne yapmalıyım?

Hazırda buldum bir tane USB ile ISO.
Geçmiş olsun o zaman ama dediğim gibi o virüs hedefine ulaşmıştır büyük ihtimalle telefonunuza bir antivirüs yüklemenin yararı var ve güzel bir antivirüs kurun bilgisayara bir zahmet

Evin interneti dahi kestim , bide attığım fotoda ne yapmam gerekiyor eski windows'dan parça kalmaması için.

Diskleri sil yapın ve yeni disk yapıp tekrar Windows kurun.

Tamam hocam ama anlamadım, hiçbir şey yapmadığım halde oldu bu olay. SamMobile'den Odin indirmişdim. Tek onu hatırlıyorum.

Tamam hocam ama anlamadım, hiçbir şey yapmadığım halde oldu bu olay. SamMobile'den Odin indirmişdim. Tek onu hatırlıyorum.

Bakın crack yüklemiş olabilirsiniz 3.parti yazılım indirmiş olabilirsiniz ya da orijinal sandığınız site yerine domaini çok benzeyen bir siteden bir şey indirmis olabilirsiniz o yüzden crack ve 3.parti yazılım önermeyiz ve sağlam sitelerden indirin deriz bunun yanında yakın zamanda böyle bir şey indirmedi iseniz geçmiş olsun yazdığım gibi bu işini tamamlamış kamikaze yapmaya kalkmış olabilir yapacak bir şey yok aynı hatayı yapmamaya çalışın iyi günler.

T@mindir den birşey indirmiştim birkaç hafta oluyor.

T@mindirden bir şey indirmiştim birkaç hafta oluyor.

Burada Windows.old yok? İnternet bağlantım yok şu an.

Dosya Ekleri

• 20230506_202305.jpg
    176,9 KB · Görüntüleme: 148
Malum site güvenilir değil.

Hocam Windows.old silmenize gerek yok çünkü her şeyi sildiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…