Arkadaşlar, bu kız bana hep aşık olduklarını falan atıyordu ve genellikle öylesine rastgele sohbet ediyorduk. Okuldan sınıf arkadaşım, sizce ne demek istiyor? Ayrıca çok kurnaz bir kız, gashlight, blackmailing falan hepsi var bunda.
Arkadaşlar, bu kız bana hep aşık olduklarını falan atıyordu ve genellikle öylesine rastgele sohbet ediyorduk. Okuldan sınıf arkadaşım, sizce ne demek istiyor? Ayrıca çok kurnaz bir kız, gashlight, blackmailing falan hepsi var bunda.
1- eni sonunda bu kız seni kendine aşık edecek, sende açılıp red yiyeceksin. Böylece ilgini almış olur.
2- iki tarafta kısa süreli bir ilişkiye girecek, kız ilişki içerisinde senin ilgini sömürüecek. Sende "o kıza yetmiyorum o halde daha fazla ilgi vermeliyim" kafasıyla daha çok ilgi vereceksin, eninde sonunda bitecek ilişki.
Konuşmayı kesmeyi tavsiye ederim, gerek yok. Günümüz ilişkilerinde denilen terimleri bilen kızlardan fazla olmuyor zaten. Gaslighttır, blackmailingtir gibi boş terimler tecrübe gerektirir. Arkadaş bayağı tecrübeli