Çift anakartlı sistem için kasa tavsiyesi

EmrullahTaptuk

Hectopat
Merhabalar. Elimde 2 tane eski anakart mevcut. Bunların modeli ASRock G31M-S DDR2 ve ASRock Z68 Extreme 4 DDR3. ben bu iki eski anakartı bir kasada toplamak istiyorum. Klasik kasalar tercihim. Aklınızda model varsa ikici el veya Bit pazarlarında arıyacağım. Sıfır satılan kasalarda olabilir. Nasıl bir kasa bakıcam? Detaylarını bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir kasa var mı normal bir kullanıcı için?
Sanırım kendinizin iki kasa+fansız soğutma alıp aldığınız kasaların üzerinde oynayıp tek güç kaynağına bağlamak için de o güç kaynağı ile oynamanı gerekecek.

Sanırım bilmiyen arkadaşlar var ama içinde iki anakart yuvası olan kasalar mevcut.
O tarz kasalar ve o tarz güç kaynakları var fakat hiç ekonomik olmaz ve o masrafı yapmak yerine o iki anakartın üzerindeki işlemcilerin verebileceği ortalama performansın çok daha fazlasını tek anakart ve tek işlemci ile alabilirsin.

O tarz kasalar ve o tarz güç kaynakları var fakat hiç ekonomik olmaz ve o masrafı yapmak yerine o iki anakartın üzerindeki işlemcilerin verebileceği ortalama performansın çok daha fazlasını tek anakart ve tek işlemci ile alabilirsin.

Bu hobi maksatlı bir çalışma olacak bu bilgisayarsızlıktan değil yeni bir sistemim mevcut eski 2000'li yıllardan kalan devasa kasalar oluyor içine iki farklı sistemi alabiliyor ama çok nadir internette bulabiliyorsun eski klasik demir yığını kasalar oluyor nostalji maksatlı DDR2 anakarta sisteme XP DDR3'lü sisteme Win 7 kurup eski program oyunlar ve emulatörler için bir şey yapmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı