Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 352 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Yurt dışı telefon almak istiyorum. Ya IPhone'ya da Samsung ama kayıt ücretleri malumunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Ys.orj dedi: Yurt dışı telefon almak istiyorum. Ya IPhone'ya da Samsung ama kayıt ücretleri malumunuz. Genişletmek için tıkla... Her SIM için 4 ay kullanım süresi var. Çin ve Hong Kong cihazları da fiziksel çift SIM’e sahip.
Ys.orj dedi: Yurt dışı telefon almak istiyorum. Ya IPhone'ya da Samsung ama kayıt ücretleri malumunuz. Genişletmek için tıkla... Her SIM için 4 ay kullanım süresi var. Çin ve Hong Kong cihazları da fiziksel çift SIM’e sahip.
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.944 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 Ys.orj dedi: Yurt dışı telefon almak istiyorum. Ya IPhone'ya da Samsung ama kayıt ücretleri malumunuz. Genişletmek için tıkla... ABD cihazları çift E SIM ile gelir. İster E SIM olsun isterse fiziksel SIM olsun fark etmez ülkemizde yasal olarak her bir SIM için 4 ay IPhone'larda iki tane SIM olduğu için toplamda 8 ay kullanabilirsiniz.
Ys.orj dedi: Yurt dışı telefon almak istiyorum. Ya IPhone'ya da Samsung ama kayıt ücretleri malumunuz. Genişletmek için tıkla... ABD cihazları çift E SIM ile gelir. İster E SIM olsun isterse fiziksel SIM olsun fark etmez ülkemizde yasal olarak her bir SIM için 4 ay IPhone'larda iki tane SIM olduğu için toplamda 8 ay kullanabilirsiniz.
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 352 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 çift esimli cihazlarda diziksel sim yokmu