Bilmiyorum.Takalı 1 yıl oldu markası:Hı-Level ve ekran kartını devre dışı bırakınca hızlı açılıyor (AMD).SSD'nin sağlığı kaç?
Bilmiyorum. Takalı 1 yıl oldu markası: Hi-Level ve ekran kartını devre dışı bırakınca hızlı açılıyor (AMD).
Buradan uygulamayı indir, bir hız testi yap, SSD'nin hızı 300 MB'dan az ise SSD'den kaynaklanıyordur muhtemelen, eğer 350 400> çıkıyorsa ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ama ilk defa duyuyorum.
Bilmiyorum. Takalı 1 yıl oldu markası: Hi-Level ve ekran kartını devre dışı bırakınca hızlı açılıyor (AMD).
Buradan uygulamayı indir, bir hız testi yap, SSD'nin hızı 300 MB'dan az ise SSD'den kaynaklanıyordur muhtemelen, eğer 350 400> çıkıyorsa ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ama ilk defa duyuyor.
Buradan uygulamayı indir, bir hız testi yap, SSD'nin hızı 300 MB'dan az ise SSD'den kaynaklanıyordur muhtemelen, eğer 350 400> çıkıyorsa ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ama ilk defa duyuyorum.
532MB çıkıyor.
AMD dandik ondan oluyor. Bende vardı benzer özellik HP. Kayıt defterinden bir değeri değiştirmek gerekiyor. Zor.
Windows 11 yükle. Ya da bunu dene.
Fix problems when the System boots (freeze 1-2 min) with the Catalyst.
1. run Regedit and find the option "enableulps"
2. change the Value to "0"
3. reboot.
Ayarları yapmak gerekiyor. Yoksa 10sn açılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.