Çift ekran kartlı laptop geç açılıyor

Tawny

Centipat
Daha fazla  
Sony Vaio Laptop'umda çift ekran kartı var birisi AMD Radeon 6600M and 6700M series diğeri Intel HD Graphics 3000.bilgisayarımda SSD var ve çok geç açılıyor ne yapmalıyım?

Bilmiyorum. Takalı 1 yıl oldu markası: Hi-Level ve ekran kartını devre dışı bırakınca hızlı açılıyor (AMD).

Buradan uygulamayı indir, bir hız testi yap, SSD'nin hızı 300 MB'dan az ise SSD'den kaynaklanıyordur muhtemelen, eğer 350 400> çıkıyorsa ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ama ilk defa duyuyorum.

Bilmiyorum. Takalı 1 yıl oldu markası: Hi-Level ve ekran kartını devre dışı bırakınca hızlı açılıyor (AMD).

AMD dandik ondan oluyor. Bende vardı benzer özellik HP. Kayıt defterinden bir değeri değiştirmek gerekiyor. Zor.

Windows 11 yükle. Ya da bunu dene.

Fix problems when the system boots (freeze 1-2 min) with the Catalyst
1. Run regedit and find the option "EnableUlps"
2. Change the value to "0"
3. Reboot
Ayarları yapmak gerekiyor. yoksa 10sn açılmıyor.

Buradan uygulamayı indir, bir hız testi yap, SSD'nin hızı 300 MB'dan az ise SSD'den kaynaklanıyordur muhtemelen, eğer 350 400> çıkıyorsa ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ama ilk defa duyuyor.
Buradan uygulamayı indir, bir hız testi yap, SSD'nin hızı 300 MB'dan az ise SSD'den kaynaklanıyordur muhtemelen, eğer 350 400> çıkıyorsa ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ama ilk defa duyuyorum.

532MB çıkıyor.

AMD dandik ondan oluyor. Bende vardı benzer özellik HP. Kayıt defterinden bir değeri değiştirmek gerekiyor. Zor.

Windows 11 yükle. Ya da bunu dene.

Fix problems when the System boots (freeze 1-2 min) with the Catalyst.
1. run Regedit and find the option "enableulps"
2. change the Value to "0"
3. reboot.
Ayarları yapmak gerekiyor. Yoksa 10sn açılmıyor.

Windows 11 yükleyemem bilmem kaç yıllık bilgisayar ama 2. seçeneği müsait zamanımda yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı