mustafasaahin Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #11 KaanCeylan dedi: Driver Boost gibi uygulamaları asla kullanma salak saçma sürücüler kuruyor veya yanlış kendi sitesinden bak. Windows Defender üzerinden tam tarama yapmanda fayda var birde. Genişletmek için tıkla... hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Dosya Ekleri driver.png 21,5 KB · Görüntüleme: 44
KaanCeylan dedi: Driver Boost gibi uygulamaları asla kullanma salak saçma sürücüler kuruyor veya yanlış kendi sitesinden bak. Windows Defender üzerinden tam tarama yapmanda fayda var birde. Genişletmek için tıkla... hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum.
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #12 mustafasaahin dedi: Güç kaynağını yeni aldım 350 Watt. Ekran kartı sürücüsü son sürüm, virüsten şüpheleniyorum ve ya da çok yüklendik. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kurup tam tarama yapmanızda fayda var. mustafasaahin dedi: Hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Betayı yüklemeyin.
mustafasaahin dedi: Güç kaynağını yeni aldım 350 Watt. Ekran kartı sürücüsü son sürüm, virüsten şüpheleniyorum ve ya da çok yüklendik. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kurup tam tarama yapmanızda fayda var. mustafasaahin dedi: Hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Betayı yüklemeyin.
K KaanCeylan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 97 26 Haziran 2021 #13 mustafasaahin dedi: Hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... mustafasaahin dedi: Hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Beta olmayanı yükleyin
mustafasaahin dedi: Hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... mustafasaahin dedi: Hangisini yüklemem daha doğru olur ötekinde rastgele yüklemiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Beta olmayanı yükleyin
mustafasaahin Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #14 ekocyka dedi: Kaspersky kurup tam tarama yapmanızda fayda var. Betayı yüklemeyin. Genişletmek için tıkla... windows defender'dan tam tarama yapıyorum şuan sürücüyüde yüklüyorum teşekkür ederim. <3 KaanCeylan dedi: Beta olmayanı yükleyin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. <3
ekocyka dedi: Kaspersky kurup tam tarama yapmanızda fayda var. Betayı yüklemeyin. Genişletmek için tıkla... windows defender'dan tam tarama yapıyorum şuan sürücüyüde yüklüyorum teşekkür ederim. <3 KaanCeylan dedi: Beta olmayanı yükleyin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. <3
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #15 mustafasaahin dedi: Windows Defender'dan tam tarama yapıyorum şu an sürücüyüde yüklüyorum teşekkür ederim. <3 Teşekkür ederim. <3 Genişletmek için tıkla... Windows Defender bazen virüsleri görmeyebiliyor Kaspersky ile tam taramayı yapın bence.
mustafasaahin dedi: Windows Defender'dan tam tarama yapıyorum şu an sürücüyüde yüklüyorum teşekkür ederim. <3 Teşekkür ederim. <3 Genişletmek için tıkla... Windows Defender bazen virüsleri görmeyebiliyor Kaspersky ile tam taramayı yapın bence.
mustafasaahin Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #16 ekocyka dedi: Windows Defender bazen virüsleri görmeyebiliyor Kaspersky ile tam taramayı yapın bence. Genişletmek için tıkla... Windows Defender bittikten sonra onuda deneyeceğim avast gibi anti virüsü devre dışı bırakmıyor inşallah.
ekocyka dedi: Windows Defender bazen virüsleri görmeyebiliyor Kaspersky ile tam taramayı yapın bence. Genişletmek için tıkla... Windows Defender bittikten sonra onuda deneyeceğim avast gibi anti virüsü devre dışı bırakmıyor inşallah.