Lotusep Kilopat Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Monitör AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü İki ekranımda sıfır ayarında. Bağlantı kabloları yepyeni DP ile bağlıyorum ikisini de. Anlam veremediğim şekilde pırpır yapıyor. Bir olayı yanlış mı yapıyorum yoksa ekran bozuluyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS oyuncu monitörüİki monitörümde aynı marka aynı model. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
İki ekranımda sıfır ayarında. Bağlantı kabloları yepyeni DP ile bağlıyorum ikisini de. Anlam veremediğim şekilde pırpır yapıyor. Bir olayı yanlış mı yapıyorum yoksa ekran bozuluyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS oyuncu monitörüİki monitörümde aynı marka aynı model.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Portların yerini değiştirince hala aynı ekran mı?
Lotusep Kilopat Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 coa3 dedi: Portların yerini değiştirince hala aynı ekran mı? Genişletmek için tıkla... Vallahi tam olarak anlayamadım ama galiba DP kablosunun takılı olduğu yeri değiştir demek istediniz. Denemedim ama sanmıyorum çözüme ulaştıracağını.
coa3 dedi: Portların yerini değiştirince hala aynı ekran mı? Genişletmek için tıkla... Vallahi tam olarak anlayamadım ama galiba DP kablosunun takılı olduğu yeri değiştir demek istediniz. Denemedim ama sanmıyorum çözüme ulaştıracağını.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Lotusep dedi: Vallahi tam olarak anlayamadım ama galiba DP kablosunun takılı olduğu yeri değiştir demek istediniz. Denemedim ama sanmıyorum çözüme ulaştıracağını. Genişletmek için tıkla... Aynen display portların yerini değiştirip deneyin.
Lotusep dedi: Vallahi tam olarak anlayamadım ama galiba DP kablosunun takılı olduğu yeri değiştir demek istediniz. Denemedim ama sanmıyorum çözüme ulaştıracağını. Genişletmek için tıkla... Aynen display portların yerini değiştirip deneyin.
Lotusep Kilopat Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 coa3 dedi: Aynen DisplayPort'ların yerini değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üzerinden mi yoksa normal ekranlarınınkini mi değiştireyim?
coa3 dedi: Aynen DisplayPort'ların yerini değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üzerinden mi yoksa normal ekranlarınınkini mi değiştireyim?
nikimdemirgibi Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 17 Çözümler 1 28 Haziran 2024 #6 Bi WD40 spresy deneyerek öncelikle oksitlenme varmı yok mu onu deneyin!