4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 12 Ocak 2020 #11 İkisi arasında taş çatlasa 5°C oynar zaten ben ucuz olanı seçerim.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ocak 2020 #12 Başka önerisi olan var mı?
F Fayse Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 54 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2020 #13 Keduket dedi: Başka önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Rog strix dururken gaming x almassın umarım. Keduket bey
Keduket dedi: Başka önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Rog strix dururken gaming x almassın umarım. Keduket bey
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ocak 2020 #14 Fayse dedi: Rog strix dururken gaming x almassın umarım. Keduket bey Genişletmek için tıkla... Hayır tabiki rog strix ama fiyatı uygun geldi. Şüphelendim.
Fayse dedi: Rog strix dururken gaming x almassın umarım. Keduket bey Genişletmek için tıkla... Hayır tabiki rog strix ama fiyatı uygun geldi. Şüphelendim.
F Fayse Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 54 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2020 #15 Keduket dedi: Hayır tabiki rog strix ama fiyatı uygun geldi. Şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı nedir aralarında? Keduket dedi: Hayır tabiki rog strix ama fiyatı uygun geldi. Şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Gaming X dediğimiz Gigabyte değil mi?
Keduket dedi: Hayır tabiki rog strix ama fiyatı uygun geldi. Şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı nedir aralarında? Keduket dedi: Hayır tabiki rog strix ama fiyatı uygun geldi. Şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Gaming X dediğimiz Gigabyte değil mi?
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 12 Ocak 2020 #16 Fayse dedi: Fiyat farkı nedir aralarında? Gaming X dediğimiz Gigabyte değil mi? Genişletmek için tıkla... Gigabyte olsa iyi MSI
Fayse dedi: Fiyat farkı nedir aralarında? Gaming X dediğimiz Gigabyte değil mi? Genişletmek için tıkla... Gigabyte olsa iyi MSI
F Fayse Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 54 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2020 #17 Alarak dedi: Gigabyte olsa iyi MSI Genişletmek için tıkla... Aman aman aman msı olmaz olmaz.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ocak 2020 #18 Fayse dedi: Fiyat farkı nedir aralarında? Gaming X dediğimiz Gigabyte değil mi? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı Amazon.com'dan alınca 300tl civarı oluyor. Gigabayt olan Gaming OC. Ben Msi'dan bahsediyorum. Alarak dedi: Gigabyte olsa iyi MSI Genişletmek için tıkla... Ne demek oluyor bu Gigabayt daha mı iyi? Fayse dedi: Aman aman aman msı olmaz olmaz. Genişletmek için tıkla... ?
Fayse dedi: Fiyat farkı nedir aralarında? Gaming X dediğimiz Gigabyte değil mi? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı Amazon.com'dan alınca 300tl civarı oluyor. Gigabayt olan Gaming OC. Ben Msi'dan bahsediyorum. Alarak dedi: Gigabyte olsa iyi MSI Genişletmek için tıkla... Ne demek oluyor bu Gigabayt daha mı iyi? Fayse dedi: Aman aman aman msı olmaz olmaz. Genişletmek için tıkla... ?
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 12 Ocak 2020 #19 Keduket dedi: Fiyat farkı Amazon.com'dan alınca 300tl civarı oluyor. Gigabayt olan Gaming OC. Ben Msi'dan bahsediyorum. Ne demek oluyor bu Gigabayt daha mı iyi? ? Genişletmek için tıkla... Bence evet ama dediğim gibi yine çok bir fark yoktur aralarında. Zaten Gigabyte modeli daha ucuzdur muhtemelen.
Keduket dedi: Fiyat farkı Amazon.com'dan alınca 300tl civarı oluyor. Gigabayt olan Gaming OC. Ben Msi'dan bahsediyorum. Ne demek oluyor bu Gigabayt daha mı iyi? ? Genişletmek için tıkla... Bence evet ama dediğim gibi yine çok bir fark yoktur aralarında. Zaten Gigabyte modeli daha ucuzdur muhtemelen.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Ocak 2020 #20 Sinerji'de 1660 SUPER Gaming X modeli 2014 TL: MSI GeForce GTX1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Sinerji'de 1660 SUPER Gaming X modeli 2014 TL: MSI GeForce GTX1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı