Çift hesap ile kasa savaşı girilir mi?

Scofi3Ld

Hectopat
Yer
Amasya / Merzifon
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Başlıkta belirttiğim gibi, kasa savaşı olan ve güzel skinlerin düştüğü siteler var hellcase gibi. 2'li kasa savaşı açıp 500'er dolarlık iki hesaba bakiye yüklesem, kasa savaşına katılacak olan iki hesabın birisini kendi bilgisayarımdan diğer hesabı da arkadaşım kendi bilgisayarından olsa kâr bırakır mı? Yüksek ihtimal bırakır, fakat kesintileriyle birlikte direkt nakite çevirdiğim zaman kaybım ne kadar olur?

1000 dolar yatırdın 500 dolarlık toplam skin çıkarsa yine zarara giricen.

Sence mümkün olsa tüm kumarbazlar zengin olmaz mıydı demelik bir soru sormuşsun. Hadi diyelim bir hesabına 630 dolar kazandın diğeri zaten parayı kaybetti. 370 dolarını kim ödeyecek 3. hesabın mı?

Sence mümkün olsa tüm kumarbazlar zengin olmaz mıydı demelik bir soru sormuşsun. Hadi diyelim bir hesabına 630 dolar kazandın diğeri zaten parayı kaybetti. 370 dolarını kim ödeyecek 3. hesabın mı?
Para kayıp olmuyor 370'de aynı hesaba gidiyor. Yani kazanan kimse kasa savaşında iki tarafın çıkardığı skinler kazanan tarafa gidiyor.

%20 olan ihtimal gelirse.
Garibin yüzü gülerse burada güler zaten. )

Para kayıp olmuyor 370'de aynı hesaba gidiyor. Yani kazanan kimse kasa savaşında iki tarafın çıkardığı skinler kazanan tarafa gidiyor.

Garibin yüzü gülerse burada güler zaten. )
Bu bana hiç mantıklı gelmedi, kaybettiğin 370 dolar nasıl geliyor?

Bu bana hiç mantıklı gelmedi, kaybettiğin 370 dolar nasıl geliyor?
Parayı kayıp eden taraf olmayacak işte iki hesapta bana bağlı olacağı için. Olayı şöyle özetleyebilirim ki 5 tane kasa seçtin siteden ve kasa savaşına ekledin bu kasaları, ardından 2 hesapta 5 kasayı rastgele site tarafından açıyor. Totalde en son kasa açıldıktan sonra 5 kasadan toplam kim fazla para eden skini çıkardıysa para ona gidiyor, diyelim ki sen 700 dolarlık çıkarttın ben 701, direkt olarak hem senin 700'ün hem de kendi 701'in toplamı bakiyeme işliyor.

Kazanan taraf alıyor her şeyi 700 doların oluyor yine kazanamıyorsun 300 dolar zarardasın. İki hesapta da 700 700 çıkarsa bayağı ballısın.

Kazanan taraf alıyor her şeyi 700 doların oluyor yine kazanamıyorsun 300 dolar zarardasın. İki hesapta da 700 700 çıkarsa bayağı ballısın.
Kazanan taraf iki parayıda alıyor. 700+701 şeklinde 1000 dolar verip 1400 dolar kâr etmiş oluyorsun ki bu söylediğim kâr payı az bile. Sabah akşam izliyorum kasa savaşlarını 50 dolar ile 200-300 arası alıyorlar, 400 dolar ile 4k 5k dolar alan bile oluyor günlük sitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…