Çift Kişilik Oyun Tavsiyesi

K.A.R.A

Hectopat
Kardeşim ile aynı evde kalıyorum. Online ya da offline oynanacak futbol oyunu haricinde beraber vakit geçirebileceğimiz oyunlar arıyorum. Elimde 1 tane bilgisayar ve 3 tane oyun kolu var.
Oyun Tekken veya Mortal Kombat olabilir. Bunlardan hangisini beraber karşılıklı aynı anda oynayabilirim? Veya hikaye modunu oynamaya karar verirsek Mortal Kombat oyununun hangisinin hikaye modu tek başına veya iki kişi ile oynanabilir? Mortal Kombat Shaolin Monks tarzı oynayan varsa biliyordur.
Ya da God of War oyununun hangisini laptopta oynayabilirim? Aklımdaki diğer oyun Blur. PC için versiyonu var mı?
Oyunlar kesinlikle orijinal ve emülatör olmadan oynanması gerekiyor.

1. Mortal Kombat Shaolin Monks
  2. God of War (Hangi Sürümü Bilmiyorum)
  3. Blur
Bu üç oyundan God of War'ı oynamadım. Diğerlerini de birkaç defa oynadım. God of War oyununu lisedeyken arkadaşım PS3'te oynamıştı 5 yıl önce 1 saat izlemiştim içimde kaldı :(
Araba yarışı, hikaye modu olan oyunlar tavsiye olursa iyi olur.
Ayrıca oyun sektöründen hiç anlamam. Biraz oyun oynamak istiyorum. Bütçem 200-250 lira kadar. Ayrıca Steam hesabım var.

Oyun Kolları: Logitech F710

Bilgisayar:
  • Windows 10 Home 64 Bit
  • Full HD Ekran
  • Intel Core i7-6700HQ işlemci
  • 16 GB DDR4 bellek
  • 256 GB M2 Sata SSD
  • 1 TB SSHD Disk
  • Nvidia GeForce GTX 950M ekran kartı
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mortal Kombat 10/11 deneyebilirsin. Ama 11'de bir kişi klavyeden oynamak zorunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı