Çift monitör kullanmak ekran kartını zorlar mı?

Tek monitör kullandığında da sorun yaşıyorsan, o zaman sistem yapılandırman yanlış demektir.
Çift monitörlü sistemlerde durum farklıdır.

Hocam kontrol ettim; eski monitörü çıkardım, sistemi yeniden başlattım ve oyun yine aynı şekilde işliyordu. Yani kasma devam ediyordu. Bu durumda sorun ne ve nasıl çözebiliriz?

Sistem yapılandırılmasını tam olarak bilmediğimiz için yorum yapamam.
Önemli olan unsurlar.
1) İşletim sistemi ve kurulumu nasıl yapılmıştır.
2) Sürücü yüklenilmesinde nasıl bir yol izlenilmiştir.
3) Oyunun kurulumu doğru yapılmışmıdır.
Haliyle donaımların da detaylıca incelenmesi gereklidir.

Haklısınız lakin, o oyun dışında gayet stabil çalışıyor her şey. O oyunda ki diğer kişilere de sordum, böyle bir sorun yaşamadığını söylediler. -

Oyun kurulumunu yeniden yap.
Ancak bunu yapsan bile sistem kurulumundaki bazı önemsiz gibi görünen hataların varsa sonuç pek değişmeyecektir.

Oyun tarayıcı oyunu hocam.
Haa..
Söylesene gardaş.
Bilindik tarayıcı oyunları, JAVA ve FLASH PLAYER desteklidir,
Bunların dışında bazı özel kodek kullandıkları da olmuştur.
Oyununu bilmediğim için daha fazla bir öneride bulunamam.
Ancak benim sistem CORE2 E8300 işlemci, 3GB RAM ve ATI 6570 gibi uyduuk bir sistem olmasına rağmen, tarayıcı oyunlarında hiç DON yapmıyor
Eğer FACEBOOK oyunları ise flash player ve kodekler üzerine araştırma yapmalısın.

En başta yazmıştım oysa ki ama olsun Shockwave kullanan bir oyun dostum.

Oraya kadar okumadım, ama küçük bir tavsiyede bulunabilirim.
Eğer yapabilirsen bir linux işletim sistemi kur PC'ye.
Yine DON, MON olursa, yaz bana yardımcı olmaya çalışayım.
Bak bu iyi bir teklif. İyi düşün bunu
Bak benim sistemden bir görüntü.

Oyunumum da gamyundaki oyunlar.
Face oyunları da rahatlıkla oynanıyor. Ancak aşırı kota harcadığından dolayı orada oynamıyorum.

Hocam teşekkür ederim, düşüneyim tabii de bu çok uğraştırıcı olacak benim için. Belki daha sonra denemek için aklımda tutabilirim ama şuan olacağını sanmıyorum.

Acele etmemelisin.
Linux sabır ve bilgi birikimi gerektirir. Ama bir alışırsan, benim gibi ''GUDURUK'' olup linux'tan vazgeçemezsin.
Ben yıllardır windows sisteme format atmayı özledim.
Arada bir formatım geliyor, sadece eski linux sürümümü yeni bir sürüm kurmak suretiyle formatlıyorum. Windows işletim sistemine hiç dokunmuyorum bile.
Böylece formatım gelse de, hiç sorun olmuyor
AYRICA:
Linux işletim sistemlerinin MULTI-TASKING özelliği vardır.
Yani bir yerlerde video render işi yaparken, diğer taraftan foruma girip mesajlara bakabiliyor veya oyuna girip harıl hurul oyunumu çevirebilmekteyim. Tabii ki online veya linux tabanlı oyunlar.
Sistemim çok eski olmasına rağmen, ''DON MON'' olmadan sorunsuzca işlerimi halledebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…