Çift monitör laptopta FPS düşürür mü?

Q99WORTEX

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm, ASUS TUF Gaming laptopum var özellikleri ise.
Intel Core i5-10300H işlemci.
8 GB RAM.
GTX 1650 4 GB ekran kartı.
Laptop ekranı 144 herz.

Eski bilgisayarımdan kalan 60 herz monitör var elimde ikinci monitör olarak kullansam FPS düşüşü yaşar mıyım? İkinci ekranda açacağım şeyler sadece Opera falan, oynadığım oyunlar ise GTA 5, ETS 2, vb. fazla FPS düşüşü yaşar mıyım yoksa en fazla 5 10 FPS mi fark eder? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Kesin bilgi değildir fakat tahminen düşürmesi gerek çünkü aynı anda mesela 1920x1080 ise 2 tane 1920 1080 işlemi yapıyor yandan başka bir oyun veya video açarsanız performansınıza bağlı değişir.

Eylül - Kasım arası RAM fiyatları düşerse bir 8 GB alsan süper olur.

Öncelikle selamünaleyküm, ASUS TUF Gaming laptopum var özellikleri ise.
Intel Core i5-10300H işlemci.
8 GB RAM.
GTX 1650 4 GB ekran kartı.
Laptop ekranı 144 herz.

Eski bilgisayarımdan kalan 60 herz monitör var elimde ikinci monitör olarak kullansam FPS düşüşü yaşar mıyım? İkinci ekranda açacağım şeyler sadece Opera falan, oynadığım oyunlar ise GTA 5, ETS 2, vb. fazla FPS düşüşü yaşar mıyım yoksa en fazla 5 10 FPS mi fark eder? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Hayır sorun olmaz. Ancak 2. monitör de oyun veya yüksek performans ihtiyacı gibi durumlarda ekran kartından dolayı FPS düşürmesi yaşanacaktır. Ancak internet tarayıcı ile bir sorun olmaz.

Hocam RAM almayı düşünüyorum ama bilgisayarı alalı daha 1 hafta oldu garantiyi bozup bozmayacağı hakkında net bir bilgi alamadım.

1. garantiyi bozmaz, daha önce laptop açmış benzemiyorsun. Bu işlerden anlayan arkadaşın varsa o yapabilir. Dikkatli açmak gerekiyor laptopu.
2.ASUS'un servisine gönderipte ücretsiz olarak yakılmasını sağlayabilirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı