E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 21 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, bugün çift monitör için VGA to HDMI bir dönüştürücü almıştım o geldi, ayarlamaları yaptım fakat 2. monitör ana monitörden küçük olduğu için masaüstü sığmıyor. Normal mi yoksa bir yanlışlık mı yaptım?
Arkadaşlar, bugün çift monitör için VGA to HDMI bir dönüştürücü almıştım o geldi, ayarlamaları yaptım fakat 2. monitör ana monitörden küçük olduğu için masaüstü sığmıyor. Normal mi yoksa bir yanlışlık mı yaptım?
badspex Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #2 Ekran kartı modeliniz nedir?
E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 21 Kasım 2020 #3 badspex dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... gtx 1660ti rog strix
badspex Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #4 NVIDIA denetim masasından ikincil monitöre çözünürlük ayarları yapın. En boy oranı kısmını Tam Ekran olarak değiştirin.
NVIDIA denetim masasından ikincil monitöre çözünürlük ayarları yapın. En boy oranı kısmını Tam Ekran olarak değiştirin.
E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 21 Kasım 2020 #5 badspex dedi: NVIDIA denetim masasından ikincil monitöre çözünürlük ayarları yapın. Eki Görüntüle 745282 En boy oranı kısmını tam ekran olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı yine de teşekkür ederim.
badspex dedi: NVIDIA denetim masasından ikincil monitöre çözünürlük ayarları yapın. Eki Görüntüle 745282 En boy oranı kısmını tam ekran olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı yine de teşekkür ederim.
badspex Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #6 Monitör'den AUTO tuşu veya seçeneği varsa otomatik olarak monitör ayarlasın.
E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 21 Kasım 2020 #7 badspex dedi: Monitör'den Auto tuşu veya seçeneği varsa otomatik olarak monitör ayarlasın. Genişletmek için tıkla... Ona da basdım bir şeyler oldu ama anlamadım. Bir de görüntü bulanık geliyor o normal mi?(2. monitör biraz eski.)
badspex dedi: Monitör'den Auto tuşu veya seçeneği varsa otomatik olarak monitör ayarlasın. Genişletmek için tıkla... Ona da basdım bir şeyler oldu ama anlamadım. Bir de görüntü bulanık geliyor o normal mi?(2. monitör biraz eski.)