Çift monitörde ses nereden gelir?

imusti

Hectopat
Daha fazla  
Merak ettiğim.
Bir şey var ben çift monitöre geçeceğim hayırlısıyla, kulaklığım kasaya bağlı. Çift monitöre geçtiğim zaman ses ana monitörden mi ikinci monitörden mi yoksa birleşik iki monitörde de ne ses varsa öyle mi? Biraz karişik oldu ama siz anlamışsınızdır.

Selam,
Monitörümde ses çıkışı olsa da ses gelmiyor. Ses kartı yok. Display ile denemedim.

Üzerinde ses çıkışları olan bir monitörü HDMI yada Display Port ile PC'ye bağladığında otomatik olarak volume mixer kısmındaki aygıtlara monitör görünür olacaktır. Oradan seçim yapıp sesin monitörden gelmesini sağlayabilirsin. Tek yapman gereken monitörde hoperlör var mı emin olmak.

Selam,
Evet doğru söylüyorsun fakat
Selam,
Şimdi tekrar kontrol ettim. Cihazımda ses ayarlama var falat hoparlör yokmuş. Doğru söylüyorsun, evet

Hocam ben ikinci monitör olarak Samsung Odyssey G3 165Hz almayi düşünüyorum hoparlörü yok galiba, ses gelir mi kulaklığa?

Hocam benim kulaklığım monitöre değil kasaya bağlı ve ses geliyor ikinci monitör olarak Samsung Odyssey G3 almayi düşünüyorum onda da hoparlör yokmuş sorun olur mu? İki monitörü de kasaya bağlayacağım çift monitör olarak kullanacağım ses gelir mi iki monitörün de sesi kulaklığa? Yani mesela bir ekranda ki Spotify'i diğer ekrana atinca ses devam eder mi kesilir mi?

Dalga mı geçiyorsunuz?

Sesi üreten monitör değil, bilgisayarda üretilen ses HDMI veya Display Port bağlantısı üzerinden monitöre, kablolu yada kablosuz bağlantı üzerinden kulaklığa iletilir. Hangi kaynaktan sesi duymak istiyorsan Windows'un ses denetimi kısmından o ses sistemini seçersin.

Örneğin benim bilgisayarımda :

2 Monitör bağlı. İkisinde de speaker da var.
1 kablosuz kulaklık bağlı
1 kablolu ses sistemi bağlı

Ses denetimi üstünden nereden sesi duymak istiyorsam onu seçiyorum bitti gitti.

Özetle kulaklığın bilgisayara bağlıysa senin tek yapman gereken ses denetim menüsünden ses çıkışı olarak kulaklığı seçmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…