SpaceS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Wallpaper Engine'sız 2. monitörüme wallpaper koymak istiyorum ama animasyonsuz normal nasıl yapabilirim?
Wallpaper Engine'sız 2. monitörüme wallpaper koymak istiyorum ama animasyonsuz normal nasıl yapabilirim?
BedoDAYI Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 merhaba ikisinede farklı wallpaper yapmak istiyorsan dual monitor tools'u kullanabilirsin
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 2 Temmuz 2022 #3 SpaceS dedi: Wallpaper Engine'sız 2. monitörüme wallpaper koymak istiyorum ama animasyonsuz normal nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan > Kişiselleştirme > Arka Plan kısmına gidin. Oradan resminizi seçin kısmından hangi resimi hangi monitöre koymak istiyorasnız sağ tık yaparak seçebilirsiniz.
SpaceS dedi: Wallpaper Engine'sız 2. monitörüme wallpaper koymak istiyorum ama animasyonsuz normal nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan > Kişiselleştirme > Arka Plan kısmına gidin. Oradan resminizi seçin kısmından hangi resimi hangi monitöre koymak istiyorasnız sağ tık yaparak seçebilirsiniz.