Muhattabım değilsin, ne zaman bana mühendislik diplomanı iletirsin o zaman seni ciddiye alarak konuşurum. Ekran kartının hiçbir zaman boşta durmadığını bilemeyecek kadar bilgili olmana da hayran kaldım.Demek ki başka bir sıkıntı var. Dediğiniz Armoury Crate uygulamasında bir ayar yapmış olma ihtimaliniz var mı? O uygulamayı hiç kullanmadığım ve bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Fanların boşta çalışması senin için normal bir şeyse pek bilmediğin gayet açık bence.
Demek ki başka bir sıkıntı var. Dediğiniz Armoury Crate uygulamasında bir ayar yapmış olma ihtimaliniz var mı? O uygulamayı hiç kullanmadığım ve bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Fanların boşta çalışması senin için normal bir şeyse pek bilmediğin gayet açık bence.
Zaten okudum, 2. monitörün fanları çalıştıracak kadar bir etkisi olmaz kaldı ki 1080p bir monitör. Taktığınız monitör kaç Hz peki?Ayar yapmadım konuyu tekrar okumanız belki fikrinizi değiştirir 2. monitörü takınca fanlar çalışıyor ama sıcaklık değerleri ve kullanımı gayet ıyı durumda.
Zaten okudum, 2. monitörün fanları çalıştıracak kadar bir etkisi olmaz kaldı ki 1080p bir monitör. Taktığınız monitör kaç Hz peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.