Bilgisi doktora seviyesinde olan arkadaşların önerisi bittiyse, benim tavsiyem bir işlem yapmaman yönünde olur. Zaten kart 30 derecede çalışıyor, gerektiği zaman fanı kendisi devre dışı bırakacaktır. Kaldı ki fanın amacı soğutmak, çalışmasının bir zararı yok ve kartını serin tutarak uzun ömürlü olmasını sağlıyor.
Demek ki başka bir sıkıntı var. Dediğiniz Armoury Crate uygulamasında bir ayar yapmış olma ihtimaliniz var mı? O uygulamayı hiç kullanmadığım ve bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Fanların boşta çalışması senin için normal bir şeyse pek bilmediğin gayet açık bence.
Muhattabım değilsin, ne zaman bana mühendislik diplomanı iletirsin o zaman seni ciddiye alarak konuşurum. Ekran kartının hiçbir zaman boşta durmadığını bilemeyecek kadar bilgili olmana da hayran kaldım.
Demek ki başka bir sıkıntı var. Dediğiniz Armoury Crate uygulamasında bir ayar yapmış olma ihtimaliniz var mı? O uygulamayı hiç kullanmadığım ve bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Fanların boşta çalışması senin için normal bir şeyse pek bilmediğin gayet açık bence.
Ayar yapmadım konuyu tekrar okumanız belki fikrinizi değiştirir 2. monitörü takınca fanlar çalışıyor ama sıcaklık değerleri ve kullanımı gayet ıyı durumda.
Ayar yapmadım konuyu tekrar okumanız belki fikrinizi değiştirir 2. monitörü takınca fanlar çalışıyor ama sıcaklık değerleri ve kullanımı gayet ıyı durumda.
Ana monitör 1920x1080 240Hz sadece bu takılıyken fanlar çalışmıyor 2.monitör 900x1600 60 Hz monitörde VGA to DisplayPort kullandım bunun bir etkisi var mıdır acaba.