Çift monitöre geçince RTX 3060 Ti fanları sürekli dönüyor

Strasseux

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar tek monitör kullanırken boşta ekran kartımın fanları dönmüyor ama çift monitöre geçince ekran kartımın fanları sürekli dönüyor.
Ekran kartı modelim INNO3D 3060 Ti X3
Ekran kartı derecesi 25-30 arası.

Bilgisi doktora seviyesinde olan arkadaşların önerisi bittiyse, benim tavsiyem bir işlem yapmaman yönünde olur. Zaten kart 30 derecede çalışıyor, gerektiği zaman fanı kendisi devre dışı bırakacaktır. Kaldı ki fanın amacı soğutmak, çalışmasının bir zararı yok ve kartını serin tutarak uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Muhattabım değilsin, ne zaman bana mühendislik diplomanı iletirsin o zaman seni ciddiye alarak konuşurum. Ekran kartının hiçbir zaman boşta durmadığını bilemeyecek kadar bilgili olmana da hayran kaldım.

Ayar yapmadım konuyu tekrar okumanız belki fikrinizi değiştirir 2. monitörü takınca fanlar çalışıyor ama sıcaklık değerleri ve kullanımı gayet ıyı durumda.

Zaten okudum, 2. monitörün fanları çalıştıracak kadar bir etkisi olmaz kaldı ki 1080p bir monitör. Taktığınız monitör kaç Hz peki?

Ana monitör 1920x1080 240Hz sadece bu takılıyken fanlar çalışmıyor 2.monitör 900x1600 60 Hz monitörde VGA to DisplayPort kullandım bunun bir etkisi var mıdır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…