Çift monitorde ekran gidiyor

berk799

Centipat
Arkadaşlar cıft monıtore gectım. Ilk monıtorde LoL oynuyorum ıkıncı monıtorde Spotify acık muzık dınlıyorum. Sarkı degıstırmek için yan ekran gecınce tıklayınca LoL acık olan ekran Alt Tab yapmış gıbı gıdıyor. Bunu nasıl cozerım dıger ekrana gecıp işimi gorurken dıger ekranın bouzlmasını ıstemıyorum bır ayarı var mıdır?

Arkadaşlar cıft monıtore gectım. Ilk monıtorde LoL oynuyorum ıkıncı monıtorde Spotify acık muzık dınlıyorum. Sarkı degıstırmek için yan ekran gecınce tıklayınca LoL acık olan ekran Alt Tab yapmış gıbı gıdıyor. Bunu nasıl cozerım dıger ekrana gecıp işimi gorurken dıger ekranın bouzlmasını ıstemıyorum bır ayarı var mıdır?
Oyunu pencereli tam ekran yap.

Eğer yan ekrandan spotifya tıkladığında lol ekranda ama takılı kalıyor ve görüntü akmıyorsa bu normal. Tek ekran kartında aynı anda iki farklı görüntü tam ekran modunda alamıyorsun. Çok araştırdım bulamadım. Forumda da 2 ekran kartı olmadan olmayacağını söylemişlerdi.

Eğer yan ekrandan spotifya tıkladığında LoL ekranda ama takılı kalıyor ve görüntü akmıyorsa bu normal. Tek ekran kartında aynı anda iki farklı görüntü tam ekran modunda alamıyorsun. Çok araştırdım bulamadım. Forumda da 2 ekran kartı olmadan olmayacağını söylemişlerdi.

Yan ekranda Spotify'la ugrasınca ana ekranda LoL ekranda kalmıyor Alt Tab olmuş gıbı masaüstüne gecıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı