- Makaleler
- 2
tamamen RAMlerin voltajıyla alakalı o RAM'i iade et aynı voltaja sahip ya da ilk RAM ının aynsını al.
bu seferde bu hatayı aldımYönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
tamam bakayım teşekkürlertamamen RAMlerin voltajıyla alakalı o RAM'i iade et aynı voltaja sahip ya da ilk RAM ının aynsını al.
1.8 V yazıyor anlamadım bendebu rehbere göre diskini hazırlaMSI Dizüstü BIOS Güncelleme Rehberi
Bazı dizüstü PC'lerin BIOS'unu Windows üzerinden güncellemek pek tavsiye edilmiyor. Bu bağlamda Flash bellek ile DOS kullanabilirsiniz. Bu rehberde MSI laptopların BIOS'unu DOS üzerinden nasıl güncelleyceğinizi anlatacağız: İlk olarak USB belleğimize FreeDOS yazıyoruz. Bunun için Rufus...www.technopat.net
içinede kendi bios dosyalarının hepsini at
zaten o rehperde nasıl yapacağın yazıyor ama söyleyeyim RAM lerin yanlızca voltajı aynı değilse açılıp kapanma yapar.kendi başıma geldi oradan biliyorum.sonradan aldığın RAM i geri ver yerine kendi RAM ının aynısını tak düzelir .
bios güncellemesi fayda etmeyecektir.
silgi ile sildim ama işe yaramadısiyah faber castel silgiyle sarı kısımları bir güzel sil birde öyle dene .sakın o küçücük sigortalara zarar verme.bios güncellemesi işe yarayabilir.ama sorun slottada olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.