Çift slot RAM takınca PC açılmıyor

Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
bu seferde bu hatayı aldım
3.png

tamamen RAMlerin voltajıyla alakalı o RAM'i iade et aynı voltaja sahip ya da ilk RAM ının aynsını al.
tamam bakayım teşekkürler
baktım iki ramda 1.8 v yazıyor üzerinde

bu rehbere göre diskini hazırla
içinede kendi bios dosyalarının hepsini at
zaten o rehperde nasıl yapacağın yazıyor ama söyleyeyim RAM lerin yanlızca voltajı aynı değilse açılıp kapanma yapar.kendi başıma geldi oradan biliyorum.sonradan aldığın RAM i geri ver yerine kendi RAM ının aynısını tak düzelir .
bios güncellemesi fayda etmeyecektir.

bu rehbere göre diskini hazırla
içinede kendi bios dosyalarının hepsini at
zaten o rehperde nasıl yapacağın yazıyor ama söyleyeyim RAM lerin yanlızca voltajı aynı değilse açılıp kapanma yapar.kendi başıma geldi oradan biliyorum.sonradan aldığın RAM i geri ver yerine kendi RAM ının aynısını tak düzelir .
bios güncellemesi fayda etmeyecektir.
1.8 V yazıyor anlamadım bende

yani takacağın RAM ı PC ye yalnızca tek başına tak ve çalıştır. eğer gene açılmazssa slot değiştir gene işe yaramazsa RAM de arıza vardır .aynı şekilde bir slotta çalışıp öbüründe çalışmazssa o zamanda slotta sorun vardır. eğer ram tek başına çalışırsa bios güncellemesi yap

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı