Çiftlik veya şehir kurma oyunları önerileri

@bonz Eskiden Komşu Çiftlik falan oynardık, sarıyodu kaldırdılar. Pool Live Tour vardı, sarıyodu kaldırdılar. Kitleleri de baya genişti, kasıtlı kaldırdıklarını bile düşünüyorum. Hile falandan dolayı mı kaldırdılar acaba?

Tepe görünümü değil FPS ama bu oyunun senin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Fabrikasyon oyunu.

SatisFactory.

Oyuna ait bazı fragmanlar;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendi fabrikamdan bir kaç resim

Banished. Çok eski bir oyun, vanilla oynayın sıkılınca güzel modlar var. Çok uzun saatler beni içinde tutmuştu tavsiye ederim.

Hocam Facebook'un ilk zamanlarında Farmville 1 vardı çok efsane oyun idi onun gibi çiftlik oyunu gelmedi daha benim için
Kesinlikle katılıyorum. O oyundan sonra hiçbir çiftlik oyunu aynı konsepte olmadı ve aynı tadı vermedi maalesef.

Stardew Valley var üstten bakış çiftçilik yapıyorsun. Alıp bende denedim ama renkler nedense aşırı rahatsız etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…