Soru sormanız mühim değil hocam burada soru da soracağız soru da cevaplayacağız amacımız bu lakin sorunuza gelirsek geçmiş indirimlere göz gezdirdim The Witcher gibi oyunlarda zamanında indirim almış, girmesi kesin bir durum değil fakat girebilir.
SteamDB adlı siteye girip indirime girer mi diye merak ettiğin oyunu yazıyorsun, birazcık aşağı kaydırdığında geçmiş zamanlarda ne zaman ve ne kadar indirime girdiğini görebileceğin bir grafikle karşılacaksın .
Yani şahsen ben Cadılar Bayramı indiriminden yararlanmam, mevsimsel indirimleri 3-4 oyun aldırıyor ki zaten Cadılar Bayramı indiriminde öyle fazlasıyla bir indirim olmaz %10'lar, %30'lar görülür.
Yani şahsen ben Cadılar Bayramı indiriminden yararlanmam, mevsimsel indirimleri 3-4 oyun aldırıyor ki zaten Cadılar Bayramı indiriminde öyle fazlasıyla bir indirim olmaz %10'lar, %30'lar görülür.
Önümüzdeki kasım'da sonbahar indirimleri var Witcher 3 ve Forza 4 alacağım ikisi 250 TL civarı tutar herhalde Dying Light 2 zamlanmasaydı 170'e alırdım ETS 2 de aynı şekilde.
SteamDB adlı siteye girip indirime girer mi diye merak ettiğin oyunu yazıyorsun, birazcık aşağı kaydırdığında geçmiş zamanlarda ne zaman ve ne kadar indirime girdiğini görebileceğin bir grafikle karşılacaksın .
Genelde korku oyunları indirime giriyor. RDR2 filan arada yapıyorlar ama sanmıyor gireceğini. Ben the Outlast Trials güzel indirime girerse arkadaşlarımla almayı düşünüyorum.
Bence standart sürümü al geç. Story mode için ekstra görev, at, eğer, silah vs. veriyormuş. Online içinde aynı gerek yok onun yerine oyun içi bulursun o atları videolardan bakarak. Gidip başka oyun bakarsın o paraya da.