Cihaz ısınma sorununu gidermesi gereken iOS 17.0. 3 sürümü işleri daha da berbat etti

Moneymoon

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Normalde 17.0 sürümünü kullanıyordum bir sorun yoktu özellikle 15 serisindeki o ısınma sorununu veya bazı kullanıcıların yaşadığı cihaz açıkken şarj olmama durumunu yaşamadım ancak çift dil klavyede düzeltme kısmındaki bir hatadan dolayı midem bulandı ve güncelleyeyim dedim. Güncelledim ve evet klavyeden kaynaklı sorunum çözüldü ancak çok serin çalışmasa bile şuankinden daha iyi olan cihazım anormal derecede ısınmaya başladı.

Güncelleme notlarını ve değişiklik getirilen şeyler arasında bulamadım ama acaba kapatmam gereken bir ayar vs olabilir mi yoksa yeni sürüm güncellemesini beklemem mi gerekir (kullandığım cihaz 11 Pro)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma problemi çok farklı nedenleri olabilen bir problem. Tam olarak neyden kaynaklandığını tespit etmek çok zor. Bir uygulama sırf sürümünüzle uyumsuz diye ısınma problemi çıkartabiliyor mesela. Instagram'da bu problem vardı güncellemeyle giderildi. Kullandığınız uygulamalar neler tam olarak? Ve ne zaman güncellediniz cihazı? iPhone'lar ilk güncellendiğinde kendine gelemiyor bir süre. Bu durumda hard restart atabilirsiniz, arka planda cihazı ısıtan bir önbellek işlemi varsa temizlenecektir bir süreliğine.

Isınma problemi çok farklı nedenleri olabilen bir problem. Tam olarak neden kaynaklandığını tespit etmek çok zor. Bir uygulama sırf sürümünüzle uyumsuz diye ısınma problemi çıkartabiliyor mesela. Instagram'da bu problem vardı güncellemeyle giderildi. Kullandığınız uygulamalar neler tam olarak? Ve ne zaman güncellediniz cihazı? IPhone'lar ilk güncellendiğinde kendine gelemiyor bir süre. Bu durumda hard restart atabilirsiniz, arka planda cihazı ısıtan bir önbellek işlemi varsa temizlenecektir bir süreliğine.

İsterseniz uygulama listesini atayım ama siz deyince düşündüm, gerçekten bu ısınma hep Instagram'dayken oluyor doğru. Uygulamaları otomatik güncellemede tutmuyorum rahat 4-5 ayi vardır en az sürümünün.

İsterseniz uygulama listesini atayım ama siz deyince düşündüm, gerçekten bu ısınma hep instadayken oluyor doğru. Uygulamaları otomatik güncellemede tutmuyorum rahat 4-5 ayi vardır en az sürümünün.
Bir Instagram'ı güncelleyin derim o zaman. Instagram bu konuda çok şikayet aldı yeni bir güncellemeyle ısınma problemini çözdüler. Normal de verimlilik çekirdeklerini kullanması gereken uygulama gidip performans çekirdekleriyle çalıştırıyordu kendini. Yani iOS ağır bir uygulama açıldığını zannedip kendini performans moduna alıyor. Bunu düzelttiler ama bende bu sefer de ses kayması sorunu oluştu. 😂 Bir şeyi düzeltip başka bir şeyi bozuyorlar artık alıştık.

Bir Instagram'ı güncelleyin derim o zaman. Instagram bu konuda çok şikayet aldı yeni bir güncellemeyle ısınma problemini çözdüler. Normal de verimlilik çekirdeklerini kullanması gereken uygulama gidip performans çekirdekleriyle çalıştırıyordu kendini. Yani iOS ağır bir uygulama açıldığını zannedip kendini performans moduna alıyor. Bunu düzelttiler ama bende bu sefer de ses kayması sorunu oluştu. 😂 Bir şeyi düzeltip başka bir şeyi bozuyorlar artık alıştık.

Güncelledim bakalım, göreceğiz diyebilirim deneyerek. Bir tik kobay olarak oluyor ama neyse bakalım 😂

Güncelledim bakalım, göreceğiz diyebilirim deneyerek. Bir tik kobay olarak oluyor ama neyse bakalım 😂
Umarım düzelir. :D Normal kullanımda ısınmıyorsa sıkıntı yok sorun Instagram kaynaklıdır. Normal kullanımda da ısınıyorsa asıl o zaman sıkıntı işte, bir şeyler ters gidiyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı