Riduigu Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Antivirüs algılamıyor ama izlendiğini biliyorum, telefonumun garantisi var. Nasıl düzeltebiliriz? Rootlayamam.
Antivirüs algılamıyor ama izlendiğini biliyorum, telefonumun garantisi var. Nasıl düzeltebiliriz? Rootlayamam.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 27 Mayıs 2020 #2 Format atsanız olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #3 İzlendiğinizi tam nereden anladınız? Kolay bir şey değil bu. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Mayıs 2020 #4 Riduigu dedi: Antivirüs algılamıyor ama izlendiğini biliyorum, telefonumun garantisi var. Nasıl düzeltebiliriz? Rootlayamam. Genişletmek için tıkla... İzlenildiğiniz kanââtine nereden vardınız?
Riduigu dedi: Antivirüs algılamıyor ama izlendiğini biliyorum, telefonumun garantisi var. Nasıl düzeltebiliriz? Rootlayamam. Genişletmek için tıkla... İzlenildiğiniz kanââtine nereden vardınız?
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Mayıs 2020 #5 Riduigu dedi: Antivirüs algılamıyor ama izlendiğini biliyorum, telefonumun garantisi var. Nasıl düzeltebiliriz? Rootlayamam. Genişletmek için tıkla... İzlendiginizi nereden anladınız?
Riduigu dedi: Antivirüs algılamıyor ama izlendiğini biliyorum, telefonumun garantisi var. Nasıl düzeltebiliriz? Rootlayamam. Genişletmek için tıkla... İzlendiginizi nereden anladınız?
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 27 Mayıs 2020 #6 Format atmayı dene düzelmezse servise götür ama onlar ne yapabilir bilmiyorum.
Riduigu Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #7 İzleyen kişi yakınından biri mesajlarımı silsemde görünüyor.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Mayıs 2020 #8 EMİNFW233 dedi: Format atmayı dene düzelmezse servise götür ama onlar ne yapabilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Format atmaktan kastınız sıfırlamak ise sadece ayarlar ve özel belgeler siliniyor diye biliyorum. Onun dışında Recovery Mode'da resetlemeyi kastediyorsanız bu işe yarayabilir.
EMİNFW233 dedi: Format atmayı dene düzelmezse servise götür ama onlar ne yapabilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Format atmaktan kastınız sıfırlamak ise sadece ayarlar ve özel belgeler siliniyor diye biliyorum. Onun dışında Recovery Mode'da resetlemeyi kastediyorsanız bu işe yarayabilir.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 27 Mayıs 2020 #9 Riduigu dedi: İzleyen kişi yakınından biri mesajlarımı silsemde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bunu görüyosa çık adamın telefonundan. D
Riduigu dedi: İzleyen kişi yakınından biri mesajlarımı silsemde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bunu görüyosa çık adamın telefonundan. D
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Mayıs 2020 #10 Riduigu dedi: İzleyen kişi yakınından biri mesajlarımı silsemde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda indirdiğiniz uygulama, belge, dosya vb. Nelerdi?
Riduigu dedi: İzleyen kişi yakınından biri mesajlarımı silsemde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda indirdiğiniz uygulama, belge, dosya vb. Nelerdi?