Cihazım izleniyor

Root'u kaldırınca garanti devreye girmez, mesela Samsung telefonlarında Knox sayacı vardır telefonun yazılımını modifiye etmeye çalıştığınızı bu sayaca işler ve Samsung'un bazı programları devre dışı kalır onları kullanamazsınız ve Root'u kaldırsanız bile garanti devreye girmez. Root riskli bir iştir her yiğidin harcı değil.

Samsung'u bilemiyorum ama diğer markalarda böyle diye biliyorum.

Samsung'u bilemiyorum ama diğer markalarda böyle diye biliyorum.
Elime genelde garantisi bitmiş cihaz geçiyor, ROM+ROOT yapıp V4A kullanıyorum. Sadece bu uygulama için kullanıyorum ROOTu. ROM kişiselleştirme için tamamen, eski hantal firmaların uygulama yüklü sistemlerine katlanamıyorum 😆

Elime genelde garantisi bitmiş cihaz geçiyor, ROM+ROOT yapıp V4A kullanıyorum. Sadece bu uygulama için kullanıyorum ROOTu. ROM kişiselleştirme için tamamen, eski hantal firmaların uygulama yüklü sistemlerine katlanamıyorum 😆

Bugün Replika ve SAR değeri yüksek olduğunu öğrenip az önce attığım telefonuma ROM yükleyip 3 ROOT programı kurdum ve App Disabler uygulaması ile hepsini devre dışı bıraktım. Telefonu can sıkıntısından bitirdim yani. Zaten Custom ROM da bulamıyordum. 😆

Bugün Replika ve SAR değeri yüksek olduğunu öğrenip az önce attığım telefonuma ROM yükleyip 3 ROOT programı kurdum ve App Disabler uygulaması ile hepsini devre dışı bıraktım. Telefonu can sıkıntısından bitirdim yani. Zaten Custom ROM da bulamıyordum. 😆
XDAyı altına üstüne getirdiysen ve bulamıyorsan Çinli forumlara geçme zamanı gelmiş demektir 😂

Bu cihazla Android Studio ile yazdığım uygulamaları deneyecektim. 😭

Replika KULLANMAYIN, KULLANDIRTMAYIN.
XDAyı altına üstüne getirdiysen ve bulamıyorsan Çinli forumlara geçme zamanı gelmiş demektir 😂

XDA? 😆

İnanın Replika cihazlar Coronavirus'ten daha zararlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı