Çıkma laptop ekranını monitöre çevirmek

wosvos72

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Merhaba elimde eski bir Sony Vaio laptopun ekranı vardı. Söktüm ve panelinin LTD141EM1X kodlu bir panel olduğunu öğrendim sanırım bir kontrol kartı kullanmam gerekiyormuş fakat bulamadım. Acaba bu kartı nereden bulabilirim? Anlayan kişiler yardımcı olabilir mi?

Laptop çalışıyorsa anakartı ekranın arkasına sabitleyip sonra HDMI'dan görüntü alırım olur biter ama anakart çalılmıyorsa başka bir fikrim yok yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Laptop çalışıyorsa anakartı ekranın arkasına sabitleyip sonra HDMI'dan görüntü alırım olur biter ama anakart çalılmıyorsa başka bir fikrim yok yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Elimde sadece panel var internetten kontrol kartı araştırdım ama benim modelle uyumlu bir türlü bulamadım.

Elimde sadece panel var internetten kontrol kartı araştırdım ama benim modelle uyumlu bir türlü bulamadım.

Direk panele özel değil, panel soketinin kaç pin olduğuna bağlı olarak AliExpress benzeri sitelerden herhangi bir kontrolcü satın alıp kullanabilirsiniz. 30 veya 40 pin oluyordu genelde. Pinleri saysanız da olur nette bir şey bulamazsanız. TV olarak kullanabileceğiniz anten portluları bile vardı zamanında bende baktıydım ama onlara antin kuntin sitelerden yazılım indirip kurmak gerekiyordu biraz çetrefilliydi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…