Çıkmasını çok beklediğiniz ama çıktıktan sonra hayal kırıklığı yaratan oyunlar neler?

Osman Nuri23

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
3.545
Makaleler
2
Çözümler
28
Çıkmasını çok beklediğiniz ama çıktıktan sonra hayal kırıklığı yaratan oyunlar neler? Benim için Cyberpunk 2077. Verilen vaadlerin birçoğu tutulmadı. Söylenen ile çıkan arasında dağlar kadar fark vardı.
 
Çıkmasını çok beklediğiniz ama çıktıktan sonra hayal kırıklığı yaratan oyunlar neler? Benim için Cyberpunk 2077. verilen vaadlerin birçoğu tutulmadı. Söylenen ile çıkan arasında dağlar kadar fark vardı.

Düşünmessem Cyberpunk, düşünürsem CoD infinite warfare. Kendisi ilk satın aldığım oyundur önceleri korsan oynardım.
 
Cyberpunk 2077, bug ve RPG ögeleri hayal kırıklığına uğrattı, fakat şu an oldukça iyi durumda ve deli gibi satıyor, edgerunners ile de hayal kırıklığımı aldı götürdü. Tıpkı bilmeyenler olacaktır Witcher 3 ilk çıktığında da bir sürü hata ve rezillik yaşamıştı ama popülaritesi az olduğu için es geçilmişti.

Online oyunların güncellemelerini de sayabilir miyiz? Keza Revenant'ın çıktığı sezondan beri Apex kendini hiç değiştirmedi, hep aynı tip güncellemeler ve rezil karakterler. (loba ve valkyrie hariç.)
 
Midnight Fight Express. Daha fazlasını bekliyordum ne yalan söyleyeyim. Ancak tek kişi geliştirmiş oyunu. Sadece o oyun için çok hypelandım o kadar. Benim heyecanım oyundan daha fazlaydı olsa gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı