Merhaba, aşağıda belirttiğim tipte bir cildim var. Sizlerden cilt bakımı için ürün tavsiyesi istiyorum, bütçe konusunda bir sınır yok ancak bir ürüne 400-500₺ gibi fiyatlar vermeye gönlüm el vermez, zaman konusunda ise tabii ki cild bakımına günlük düzenli vakit ayırabilirim.
Ergenlik (15) çağındayım, yağlı bir cildim var ancak aşırı bir yağ yok. Fakat ne zaman elimi yüzüme değdirsem özellikle alnımda o yağı hissederim. Burnumda siyah noktalar var ancak çok fazla değil, sivilce ise alnımda, çenemde ve ara sıra yanaklarımda çıkıyor; fakat öyle abartılı değil orta derecede.
Ayrı konu açmayı planlıyordum ancak buraya da yazayım, baba tarafı doğulu olduğundan sarışın olmama rağmen yüzümde sakal var. Bu sakalları jiletle almak istemiyorum, favoriler ve bıyıklar çok koyulaştığı için ağdayla almıştım, daha da koyu oldu. Dolayısıyla makine kullanmak istiyorum ancak yaşıma uygun ne tür makineler var bilmiyorum. Araştırsam bile forumlarda benim yaşlarımda aynı tipte birini bulamadım, tıraş makinesi önerisi isteyen herkes 20'li yaşlarında neredeyse.
Özellikle
@Olga666 hocam hakkımdaki tavsiyelerini merak ediyorum gerçekten.
Teşekkürler.