Cilt bakım tavsiyesi

oseption

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıda belirttiğim tipte bir cildim var. Sizlerden cilt bakımı için ürün tavsiyesi istiyorum, bütçe konusunda bir sınır yok ancak bir ürüne 400-500₺ gibi fiyatlar vermeye gönlüm el vermez, zaman konusunda ise tabii ki cild bakımına günlük düzenli vakit ayırabilirim.

Ergenlik (15) çağındayım, yağlı bir cildim var ancak aşırı bir yağ yok. Fakat ne zaman elimi yüzüme değdirsem özellikle alnımda o yağı hissederim. Burnumda siyah noktalar var ancak çok fazla değil, sivilce ise alnımda, çenemde ve ara sıra yanaklarımda çıkıyor; fakat öyle abartılı değil orta derecede.

Ayrı konu açmayı planlıyordum ancak buraya da yazayım, baba tarafı doğulu olduğundan sarışın olmama rağmen yüzümde sakal var. Bu sakalları jiletle almak istemiyorum, favoriler ve bıyıklar çok koyulaştığı için ağdayla almıştım, daha da koyu oldu. Dolayısıyla makine kullanmak istiyorum ancak yaşıma uygun ne tür makineler var bilmiyorum. Araştırsam bile forumlarda benim yaşlarımda aynı tipte birini bulamadım, tıraş makinesi önerisi isteyen herkes 20'li yaşlarında neredeyse.

Özellikle @Olga666 hocam hakkımdaki tavsiyelerini merak ediyorum gerçekten.

Teşekkürler.

Ben 16 yaşındayım kişisel bakımsız deha gibiyim sadece koltuk altı stick sürüyorum oda koku yapmaması açısından birde okul vs. Dışı özel günlerde veya lüks gibi ortamlarda dolaşacaksam nadir olarak parfüm sıkarım o parfümlerde zaten ufak pahalı olduğu için fakat sen bakımlı olucam diyorsan parfümü her gün abartmadan 2 öne 2 kulak arkasına 1 enseye sıkarak uzaktan çıkabilirsin. Ayrıca her gün duş alma gibi bir şey yapma tavsiyemdir sadece kafan yağlandığında duş al veya kaşındığında fakat ben böyle yapmıyorum benim yaptığım 2 günde bir duş almak eğer faturayı abartmıcaksan 2 günde bir duş alabilirsin. 2 Günde kastım şu Çarşamba akşam aldın Cuma akşamı duş al tekrar eğer pis olduğunu hissediyorsan Perşembe akşamı da alabilirsin o sana kalmış birşey. Ben böyle takılıyorum eğer kız avlıcam diyorsan daha da bakımlı olabilirsin. Ben ve takıldığım agalarım kız peşinde koşmadığımızdan böyleyiz ve şunu da ekleyeyim 15 yaşındasın daha okula gidiyosun benim ve muhtemel yazacaklar gibi o yüzden çok bakımlı olmana gerek yok (Benim gibi Meslek lisesi ise...) Söyleyeceklerim bu kadar eğer şöyle daha iyi olabilirdi diyen var ise yanıtla çekebilir tartışabiliriz.

Bakımı kızlar veya başkaları için değil, kendim için yapıyorum dostum. Söz konusu ürün tavsiyeleri yüz içindi, duş parfüm vs. tavsiyelerin için sağol, ancak her sabah soğuk duş yapıp parfüm sıkmak insanın kendisini temiz hissetmesi için bence oldukça iyi bir alışkanlık, yağlanınca yıkayayım türünden bir yaklaşım hiç benlik değil

Dostum valla benim yağ ve kaygan şeylere tikim var günde en az 7 kere elimi yıkarım diyim sana, o yüzden kullanamıyorum istemsiz olsa bile kullanamıyorum ben krem vs.

Erkek adam dediğin titiz olur, düzenli olur, en önemlisi temiz olmalıdır zaten biliyoruz hepimiz temizlik İmandan gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…