@Recep Baltaş hocam?Recep abiden gelen açıklamaya bakacağız.
@Recep Baltaş hocam?Recep abiden gelen açıklamaya bakacağız.
Arkadaşın üslubun bakılırsa kendisi stokların düzelmesini istemiyor. Sadece önyargılı yaklaştım ve sözümün arkasındayım.Neden sizle karşıt görüşte olan herkese madenci damgası yapıştırıyorsunuz?
Açıklamayı burada yaptı: Son 6 Saatte 3 DDoS Saldırısı
Hocam önyargı zararlıdırArkadaşın üslubun bakılırsa kendisi stokların düzelmesini istemiyor. Sadece önyargılı yaklaştım ve sözümün arkasındayım.
Evet, üslubu yanlış fakat her madencilik bitmeyecek diyen madenci olmuyor. Dünyadaki herkes stok sorunundan şikayetçi sonuçta. Madenciler dahi.Arkadaşın üslubun bakılırsa kendisi stokların düzelmesini istemiyor. Sadece önyargılı yaklaştım ve sözümün arkasındayım.
Çok cahilce yapılan bir olay bu arada.Bugün sabahtan btcdown, ethdown, yfidown adlı coinlerden alarak ekran kartı piyasasındaki olumsuz gidişat için bir savaş başlatmıştım. Kısa vadede işe yaraması beni her ne kadar onere etse de tutumumu gevşetmeyip kararlılıkla mücadeleme devam edeceğim.
Kısa pozisyondan ne kadar kazandınız peki? Bilmeyen biri alamaz çünkü. Çok riskli ve bilgi gerekiyor. Ayrıca onlar Coin değil.Bugün sabahtan btcdown, ethdown, yfidown adlı coinlerden alarak ekran kartı piyasasındaki olumsuz gidişat için bir savaş başlatmıştım. Kısa vadede işe yaraması beni her ne kadar onere etse de tutumumu gevşetmeyip kararlılıkla mücadeleme devam edeceğim.
Haha. Stokların düzelip düzelmemesi beni nasıl etkileyebilir? Ayrıca birazcık bilgisi olan birisi kripto paralar biraz değer kaybediyor diye miningin bitmeyeceğini, tek nedenin mining olmadığını bilir.Arkadaşın üslubun bakılırsa kendisi stokların düzelmesini istemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.