Çin'den Kulaklık Aldım Korona Bunu Engeller mi?

Acfergo

Kilopat
Aliexpress üzerinden Sades A6 ürününü sipariş ettim. Ortalıkta korona virüsü var ve yurt dışı alışverişe kısıtlama geldi mi bilmiyorum ki geldiyse birincil ihtiyaçlar dışındaki şeylere gelir diye tahmin ediyorum. Sorum şu: Bu kulaklığın Türkiye'ye girmesine bir engel var mı? Hoş bu bir virüs ve cansız varlıklarda uzun süre yaşayamaz faka elbette önem alınmıştır hiç değilse bekletme veya dezenfekte etme yöntemiyle. Bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Kulaklık zamanında gelecek mi sizce?

Zaten Çin'den uzun sürede gelen ürünler şu sırada çok daha uzun sürecektir. Süresini tam olarak söyleyemem ama öncekinden daha fazla süreceği neredeyse kesin. Ayrıca kısıtlama var ve belli ürünlere değil neredeyse hepsinde durduruldu diye biliyorum. Ayrıca sürecin ne kadar süreceği tam olarak belli değil 1 yıl da sürebilir 2 ay da 2 yıl da. Yani uzun süreceği kesin ama bunu süreç etkileyecek.

Yanıtlar için sağ olun geldiği tarihte foruma mutlaka yazacağım. Tahmini teslim tarihi bu ayın 23'ü olması lazım. Mayısa kadar gelmezse bilgilendirmesini yaparım ileride gelecek olan kişilerin işine yarar belki.
Kulaklık bugün geldi tek sorun kutusunun biraz ezilmiş olmasıydı fakat çok da dert etmeye gerek yok. Geç gelmiş sayılmaz 23 TL de gümrük çıktı ucuza kapattık.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı