Çin'den toplama saat almak mantıklı mı ve püf noktaları neler?

Cowtails

Decapat
Daha fazla  
Çin'den saat parçası alıp Türkiye'de toplamak mantıklı mı? Hangi sitelerden hangi satıcılardan alınan parçalar orijinal hangi satıcılar güvenilir ve istediğim modelin parçalarını nasıl bulabilirim daha doğrusu bu işe gireceksem bilmem gerekenler nedir? Bu işte bilgi sahibi kişiler deneyimlerini ve parça aldığı satıcıları paylaşırsa sevinirim.

Artık mümkün olduğunu sanmıyorum. Zaten NH-35 mekanizmalar $50, gümrük limitini aşıyor. İşçiliği çok kötü, garantisi de olmadığı için de en azından Lorus alabilecekken saçma sapan şeyler çıkıyor genelde ortaya. Tasarım olarak da orijinal bir şey yapabilmek neredeyse imkansız tüm parçalar adeta sahte saat yapmak için üretildiği için. Tavsiye etmiyorum. O paralara alacağınız bir Lorus, 2. el Seiko 5 veya Citizen çok daha düzgün bir harcama olur.

Artık mümkün olduğunu sanmıyorum. Zaten NH-35 mekanizmalar $50, gümrük limitini aşıyor. İşçiliği çok kötü, garantisi de olmadığı için de en azından Lorus alabilecekken saçma sapan şeyler çıkıyor genelde ortaya. Tasarım olarak da orijinal bir şey yapabilmek neredeyse imkansız tüm parçalar adeta sahte saat yapmak için üretildiği için. Tavsiye etmiyorum. O paralara alacağınız bir Lorus, 2. el Seiko 5 veya Citizen çok daha düzgün bir harcama olur.
Hocam nh35 ler 11.11 indirimine girmiş 1.500 filan var orjinalliklerini anlamamın bir yolu varmı ayrıyeten hobi olarak yapmak istiyorum bu işi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum işte önerebileceğiniz biyer varmı yada istediğim modelin kasasını nasıl bulacağımı söyleme şansınız varmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı