Hamza Efe Baldır Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2015 #1 Merhaba Technopat sakinleri. Benim sorunum var. Cinema 4D'de render almak istediğimde render resim olarak geliyor. Nasıl video yapabilirim? Cevap veren var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2015
Merhaba Technopat sakinleri. Benim sorunum var. Cinema 4D'de render almak istediğimde render resim olarak geliyor. Nasıl video yapabilirim? Cevap veren var mı?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 4 Aralık 2015 #2 Anlamadim...
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2015 #3 Save sekmesi altında format seçilebiliyordu sanırım.
Hamza Efe Baldır Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #4 Neşeli Enginar dedi: Anlamadim... Genişletmek için tıkla... Video için render alıyorum ama birsürü resim halinde çıkıyor.(İnternet'ten videolara baktım aynılarını yaptım ama olmadı.) S.T.R.A.N.G.R. dedi: Save sekmesi altında format seçilebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... PNG seçiyorum ne seçmeliyim.
Neşeli Enginar dedi: Anlamadim... Genişletmek için tıkla... Video için render alıyorum ama birsürü resim halinde çıkıyor.(İnternet'ten videolara baktım aynılarını yaptım ama olmadı.) S.T.R.A.N.G.R. dedi: Save sekmesi altında format seçilebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... PNG seçiyorum ne seçmeliyim.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2015 #5 Silinen üye dedi: Video için render alıyorum ama birsürü resim halinde çıkıyor.(İnternet'ten videolara baktım aynılarını yaptım ama olmadı.) PNG seçiyorum ne seçmeliyim. Genişletmek için tıkla... MP4, AVI falan seçmen lazım. Video formatları yani.
Silinen üye dedi: Video için render alıyorum ama birsürü resim halinde çıkıyor.(İnternet'ten videolara baktım aynılarını yaptım ama olmadı.) PNG seçiyorum ne seçmeliyim. Genişletmek için tıkla... MP4, AVI falan seçmen lazım. Video formatları yani.
Hamza Efe Baldır Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2015 #6 Hemen bakıyorum. Onlar yok.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 6 Aralık 2015 #7 Save As... olarak istedigin formatini secebilmen lazim programina göre...