Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #11 Adamlar besmelesiz yapıyor galiba çinliler her bir şey yaptığında hep bir şey oluyor
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 4 Mayıs 2021 #12 Dümdüz dedi: Olmadığımız masa yok Genişletmek için tıkla... Direkt masa biziz.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Mayıs 2021 #13 Bismillahirrahmanirrahim.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 4 Mayıs 2021 #14 Eren AK dedi: Ülkelerin hava savunma sistemleri var, havada patlatılır diye düşünüyorum hava sahasına girdiğinde. Yanlış mıyım? @Birisi42 Genişletmek için tıkla... Hocam patlatmaları için izin almaları gerekir. Yoksa savaş çıkar yani. Çin de kabul eder falan o zaman patlatırız ama düşme ihtimali çok yok. Yine de düşebilir. 3 sene önce de böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum.
Eren AK dedi: Ülkelerin hava savunma sistemleri var, havada patlatılır diye düşünüyorum hava sahasına girdiğinde. Yanlış mıyım? @Birisi42 Genişletmek için tıkla... Hocam patlatmaları için izin almaları gerekir. Yoksa savaş çıkar yani. Çin de kabul eder falan o zaman patlatırız ama düşme ihtimali çok yok. Yine de düşebilir. 3 sene önce de böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 4 Mayıs 2021 #15 MrSecurity dedi: Zaten zamanında ISS'e almamalarından belli idi Çinlileri. Genişletmek için tıkla... O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil.
MrSecurity dedi: Zaten zamanında ISS'e almamalarından belli idi Çinlileri. Genişletmek için tıkla... O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil.
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2021 #16 Dümdüz dedi: O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam aklıma hemen geldi yazdım . Teşekkürler gene de .
Dümdüz dedi: O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam aklıma hemen geldi yazdım . Teşekkürler gene de .
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 4 Mayıs 2021 #17 Dümdüz dedi: O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım da bu Barış Özcan'ın yaptığı videodaki mi?
Dümdüz dedi: O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım da bu Barış Özcan'ın yaptığı videodaki mi?
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #18 Corona yetmiyormuş gibi. Umarım yaralanma olmaz.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #19 Hocam Ankara'da oturuyorum, yemin ederim yukarıdan uçak sesi gibi korkunç bir ses geldi konuyu okurken. Aşırı ürkütücü.
Hocam Ankara'da oturuyorum, yemin ederim yukarıdan uçak sesi gibi korkunç bir ses geldi konuyu okurken. Aşırı ürkütücü.
Clifford Unger Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Yer Dağ Düğüm Şehri 4 Mayıs 2021 #20 Eğer buraya düşerse bu Çinlilere olan kinim katlanarak artacak. Yeter artık şunlardan çektiğimiz. Son düzenleme: 4 Mayıs 2021