Çinli doktor itiraf etti "koronavirüs laboratuvarda üretildi"

Ayrıca hatırlarsanız salgını çok yayılmadığı dönemlerde Hong Kong üniversitesi ellerinde bir aşı olduğunu belirtmişti. Ayrıca küçük bir deney aşamasından sonra piyasaya sürüleceği söylenmişti. Ama aradan neredeyse 6 ay geçti ortada Hong Kong aşısı yok. Neden? Çünkü salgın daha şiddetlenince piyasaya aşıyı lap diye sürecek ve paraya para demeyecek.
 
Hocam öyle olsa tüm ülke bir olup bunu gizleyemez illaki internete birisi atardı.
Öyle bir gizli tutarlar ki...
90'lı yıllarda bir sürü Amerikan çocuğunu kaçırıp laboratuvarlada deney yapıyorlardı, kimsenin çıtı çıkmamıştı hatta bilmiyordu. Sonra başkanları açıklama yapıp özür diledi.
 
Cahil kesim: "Yauw adağm yarasa yemişğ virüsü çıkarmış yahğ"

Yapılan küçük şeyler büyük şeylere sebep olabiliyor. Bahsettiğimiz şey çorbanın içindeki çiğ yarasa bu arada...
Öyle bir gizli tutarlar ki...
90'lı yıllarda bir sürü Amerikan çocuğunu kaçırıp laboratuvarlada deney yapıyorlardı, kimsenin çıtı çıkmamıştı hatta bilmiyordu. Sonra başkanları açıklama yapıp özür diledi.
Şu an 90'larda yaşamıyoruz.
 
Vaktinde bir sağlık bakanımız demişti ki "insanların gen haritasını kopyalayacaklar ve onlara göre virüs üretecekler." tabi vaktinde çok dalga geçtiler ama artık meydan savaşları yapmak çok zor ve ülkeler birbirlerini sürekli böyle biyolojik silahlar ile hedef alacaklar. Ya da siyonizm denen yapı bir çok sigorta şirketine sahip ve bu şirketler yaşlılara bayağı bir para veriyorlar ve artık bu durumdan bıkmış olup genelde yaşlıları etkileyen bu virüs ile paralarına para katmış olabilirler.
 
Nereden vardınız bu kanıya?

Hocam yıllardır çinliler yarasa yiyor. Yıllardır dediğim 2000-3000 yıllık kökleri var. Şu ana kadar öyle bir şey olmadı da şimdi mi oldu? Burada net bir mantık hatası var hiç mantıklı gelmiyor.
Diğeri ise covid virüsü zaten olan bir virüstü. Ama zararsızdı. Babam sağlıklı o bile derslerinde covid virüsünü işlemiş. Net ki bu virüsün yapısıyla oynanmış ve ölümcüllüğü arttırılmış.
Bana çok komplo teorisyeni diyen oldu ama ben daha virüs çıkmadan dünyada bir virüs çıkacak yayılacak diyordum. Yanlış anlamayın kendimi övmüyorum. Bunu dediğimde dalga geçiyorlardı şimdi kimseden tık yok.
 

Geri
Yukarı