Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Semihfuat32 Şu konuya bakmanıza tavsiye ederim. Halka ve medyaya bakarak öyle dersiniz zaten. Medya sadece kadın ölümleri paylaşıyor diye kadınları mağdur, erkekleri katil sanmayın lütfen. Sadece erkek katiller ile bu kadar subjektif olmanız benim için tek bir şeyi ifade ediyor ama ön yargılı olmamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğim kısmen bu. Kadir şeker olayına katılmıyorum. Savunma amaçlı saldırı yapmış.
Kadınlar daha çok anılıyor çünkü kadınlar erkekler tarafından öldürülüyor. Erkekler ise erkekler tarafından öldürülüyor. Arada fark var. Kadın cinayetleri 1400 kat artmış.
3. paragrafa katılmıyorum. Benim etrafımda erkeğin vardır bir bildiği diyorlar.
Ya kadın cinsel birliktelik yapmıştır ya aldatmıştır ya açık giyinmiştir sözleri geçiyor. Peki bir erkek aldattı diye ya da bir kadın aldattı diye öldürme söz konusu olabilir mi?

Kadınlar daha çok anılıyor çünkü kadınlar erkekler tarafından öldürülüyor. Erkekler ise erkekler tarafından öldürülüyor. Arada fark var.
Bu cümle ile kadınların erkeklerden üstün olduğunu kabul etmiş oluyorsunuz, o yüzden uzatmaya gerek yok.
Peki bir erkek aldattı diye ya da bir kadın aldattı diye öldürme söz konusu olabilir mi?
Tabii ki olmaz.

Hem kadın hem erkek ölümlerine eşit ağırlıkta önem vermek
Kadın cinayetleri arttı diye erkek ölümlerini görmezden gelmek
Ek not olarak herhangi birşey, kimseye öldürme hakkı vermez. Bunlar sadece şimdi bulduklarım.

Ben ondan bahsetmiyorum. Nedenlere bakıyorum. Bu dünya raporu ayrıca. Cinsel eşitsizlikte 150 ülkeden 133 olduk. Ölümün hiç biri etik değil. Ölen kişilerin nedenlerine baktığımızda kadın boşanma, reddetme vb. sebepleri ile ölüm daha fazla. İşte bu cinsiyete bağlı ölüme giriyor.
Güzel bir site yapmışlar. Buradan filtre yaparak bakabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…