gokhan1799a
Centipat
Merhaba, çipsiz kimlik ile hesap doğrulayamıyorum, hata veriyor. Bir yolu var mı yoksa illaki çipli kimlik olmak zorunda mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler müşteri hizmetleri mümkün değil dedi ama bu yolu bir deneyeyimKimliğini yüzünün altında tutarak seni ve kimliğini net görebileceğimiz şekilde bir fotoğraf çek.
E-Devlet üzerinden yerleşim yeri (ikametgâh)/diğer adres belgesi veya Nüfus Kayıt Örneği Belgesi oluştur. (Kendi üzerine e-devlet hesabın yok ise velinin hesabı ile e-devlete giriş yaptıktan sonra “Belgenin Kimin için Alınacağı” kısmından eş/çocuk seçeneğini seçtikten sonra işleminize devam edebilirsiniz)
-İlgili belgenin kimin içi alınacağı kısmında ‘‘Kendisi’’ seç.
-Belgenin neden verileceği kısmına ‘‘Kuruma İbraz’’ seç.
-Kurum adı alanına ‘‘Papara’’ yaz.
-Oluşturduğun belgeyi indir.
İndirdiğin belgeyi ve yukarıda belirtilen şekilde çektiğin fotoğrafı [email protected] e-posta adresine gönder. Gönderdiğin bilgiler Papara Müşteri Hizmetleri tarafından incelenerek tarafına geri dönüş yapılır.
Olmadı hocam çipli kimlik ile nfc ile onaylayın dediler@firrisn Neden beğenmedim attınız acaba?
Papara'nın kendisinden daha iyi biliyorsunuz galiba.
Ben bir yakınıma bu yöntem ile açtım hocam. Herkesinkini kabul etmiyor olabilirler.Olmadı hocam çipli kimlik ile nfc ile onaylayın dediler
Açıklama kısmına ne yazarak gönderdiniz ?Ben bir yakınıma bu yöntem ile açtım hocam. Herkesinkini kabul etmiyor olabilirler.
Mesajda yazdıklarımın aynısını yaptım.Açıklama kısmına ne yazarak gönderdiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.