Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

Teşekkürler hocam.
Rica ederim, iyi oyunlar

hocam yamayla alakalı değil ama l18n EveryWhere'e isimli modu Paradox Mod üzerinden yuklemeye calısırken Couldn't Add Mod uyarıları alıyorum sadece bu modu degıl bır çok modu yuklerken hatayı alıyorum sebebi cozumu nedır bılen arkadaşlar yardımcı olabılır mı
Paradox hesabında sorun var. Yeni bir hesap ile sitesinden tekrar kayıt ol ve mail adresini doğrulamayı unutma, sonra yeni mail adresinle oyun içinde giriş yap. Sorun çözülecektir.

güncelleme geldi sanırım şuan için çalışmıyor
Evet, güncelledim ama henüz burada linkleri yenileyemedim. Talep oluşturdum, izin geldiği zaman konuyu güncelleyeceğim.

Türkçe Yama V12 olarak güncellenmiştir. V12 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Son düzenleme:
@VolkTyson hocam merhaba kolay gelsin oyun güncelleme aldı yamayı V13 olarak günceller misiniz şimdiden teşekkürler.
Halletmeye çalışırım.

@VolkTyson hocam merhaba kolay gelsin oyun güncelleme aldı yamayı V13 olarak günceller misiniz şimdiden teşekkürler.
Ben şimdi oyunu indirdim baktım ama yama çalışıyor bende, kaldırdım tekrar kurdum emin olmak için, yama çalıştı. V12 sürümünü indirip tekrar kurulum yapıp dener misin

Son düzenleme:
Bende calıstı hocam hatta hiçbir yükleme yapmadan teşekkür ederim Deluxe editiona bir güncelleme gelse süper olacak :) ek paketler İngilizce hala.
Sevindim, rica ederim. Valla oyuna sahip değilim. Gamepass'den indirip yapıyorum. Ek paketler falan da olmadığı için çevirisinin gelmesi biraz sıkıntı.

Türkçe Yama V13 olarak güncellenmiştir. V13 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Türkçe yama oyunun son sürümüne uyumlu hale getirilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Türkçe yamayı tekrar indirip, kurulum adımlarını uyguladığınız takdirde, Türkçe yama sorunsuz çalışacaktır. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı