Ekk4
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım 2 tane farklı saveler ile şehir kurdum. Max 35k gibi bir nüfusa çıktım fakat işi toparlayamadım her ikisinde de trafik sorunları işsizlik gibi nedenlerden dolayı. Oyundaki NPC'ler maalesef ki araba sürerken kestirme yolları tercih etmediği için çok fazla trafik sorunu yaşıyorum. Trafik sorunu ise sanayi bölgesini etkiliyor "yeterli alıcı yok" uyarısı neredeyse tüm sanayide birikiyor ve şehir oradan batıyor.
Yeterince bilgiye sahip değilim yolları nasıl yapacağım? Başlangıçta hangi haritadan başlamam daha yararlı olur? Trafik olmaması için ne yapmam lazım? Şehirin nüfusunu artırmak için ne yapmam lazım? Bunları bana net bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Oyunda hangi modları indirsem bana kolaylık sağlar? Bunları da söyler misiniz?
Yeterince bilgiye sahip değilim yolları nasıl yapacağım? Başlangıçta hangi haritadan başlamam daha yararlı olur? Trafik olmaması için ne yapmam lazım? Şehirin nüfusunu artırmak için ne yapmam lazım? Bunları bana net bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Oyunda hangi modları indirsem bana kolaylık sağlar? Bunları da söyler misiniz?