Cities Skylines'su nasıl yok edilir?

W4ldo

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
176
Merhaba. Cities Skylines'da bir tane bölge var o tarafta çok su var ve kirli su. Bunu nasıl yok edebilirim?

Eki Görüntüle 1488290
 

Dosya Ekleri

  • 20220817005903_1.jpg
    20220817005903_1.jpg
    351,7 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Resmi göremedim ama ben önceleri oynarken harita editörü ile arazide oynama yaparak bazı noktaları halledebiliyordum. Şimdi yeni güncellemeler ile neler oldu neler değişti onu bilmiyorum.
 
Atık su kirliliği baya büyümüş. Benim bildiğim yeni güncellemeler ile temizleme yöntemi veya mod yoksa o kirlilik temizlenemez gibi. Sırf bu durumlar yüzünden oyuna başlamadan önce kendi haritamı yapar ve temiz su ile atık su durumunu şehre zarar vermeyecek hale getirirdim.

Edit: Suyun resimde temiz mi kirli mi olduğu pek anlaşılamıyor. Sanırım kaynaktan gelen su çamurlu gibi 🤣 O kanalları ve kaynağı yok edemezsiniz ama akıntıya göre bir plan oluşturun.
@W4ldo, Eğer yanlardaki her iki şehirde aynı nehirden faydalanıyorsa kirli ve temiz su planını iyi oluşturun yoksa şehir çöker.
 
Son düzenleme:
Atık su kirliliği bayağı büyümüş. Benim bildiğim yeni güncellemeler ile temizleme yöntemi veya mod yoksa o kirlilik temizlenemez gibi. Sırf bu durumlar yüzünden oyuna başlamadan önce kendi haritamı yapar ve temiz su ile atık su durumunu şehre zarar vermeyecek hale getirirdim.

Edit: Suyun resimde temiz mi kirli mi olduğu pek anlaşılamıyor. Sanırım kaynaktan gelen su çamurlu gibi 🤣 o kanalları ve kaynağı yok edemezsiniz ama akıntıya göre bir plan oluşturun.
@W4ldo, eğer yanlardaki her iki şehirde aynı nehirden faydalanıyorsa kirli ve temiz su planını iyi oluşturun yoksa şehir çöker.

Hocam ilerisinde deniz var ve deniz sol tarafa doğru akıyor göle denizin ortasına çıkıyor akıntının geldiği yöne doğru değil de akıntıya ters bir şekilde konumlandırırsam olur mu?

Düzenleme: akıntının tersine doğru yaptım güzel oldu
 

Yeni konular

Geri
Yukarı